Petra M.

Petra M.

Odpovídá do 6 hod., na 80% zpráv
80% 6 hod
Přijímá nové studenty

Petra M.

Přijímá nové studenty

Humanitní vědy a jazyky - je to hračka! :)

  • Doučuje také online
  • Od  200 Kč/hod
  • Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Cena Od 200 Kč/hod
Preferované časy: po obědě, večer, víkend

Popis

Krásný den, vystudovala jsem Humanistiku s bakalářským titulem a Evropská kulturní studia s magisterským titulem na ZČU.

Laicky řečeno orientuji se na poli filosofie, evropské a americké historie, a poli religionistickém. Má zaměření byla na keltská, slovanská a germánská náboženství a kultura, dějiny křesťanství a Říma. Během studia jsem však pracovala i na svých znalostech jazyků, tedy svém rodném - českém, ale i anglickém, který jsem aktivně využívala a německém, který jsem též používala v praxi kvůli pramenům.

Jsem klidná, trpělivá a pečlivá, před doučováním doporučuji specifikovat problém na úvodní hodině, abych se mohla pečlivě připravit a dosáhli jsme společně maximálního pokrok. Doučovala jsem na bakalářském studiu jako dobrovolník žáky základních škol, stejně tak na magisterském. Doučování upřednostňuji online formou. Jsem matka malé dcerky.

Ve volném čase se věnuji hlavně dcerce. Mou velkou vášní jsou byliny a lecitelstvi spojené s mytologii a starými kulturami. Podílím se též na projektech živé historie. Též ráda píšu drobné literární útvary a cestuji.
Aktuálně navíc studuji VOŠ Veterinářství

Těším se na naši brzkou spolupráci!

Typy lekcí

Standardní lekce

200 Kč / 55 min.