Jiří Š.

Jiří Š.

Odpovídá do 32 hod., na 22% zpráv
22% 32 hod

Popis


Nabízím výuku angličtiny,němčiny a češtiny pro cizince věnuji se výuce jazyků přes 30 let, jednak jako pracovník cestovní kanceláře Čedok , nebo jako ekonom několika zahraničních společností a řadu let jako lektor angličtiny a němčiny.
Složil jsem jazykovou zkoušku u British Coucil a mám certifikát FCE. Mými klienty jsou lidé různých profesí,
manažeři, podnikatelé, studenti připravující se na na různé zkoušky, začátečníci i pokročilí, většinou jednotlivci nebo malé skupinky, ale úspěšně také učím 10-12 osob v klubu seniorů.

Jsem velmi trpělivý, ke každému klientu přistupuji individuálně a podle jeho požadavků sestavíme společně plán, vybereme učebnice a ostatní pomůcky. Pro výuku využívám různé materiály, nahrávky , úryvky z tisku, podle potřeby, aby výuka byla pestrá. Mám řadu materiálů pro přípravu na různé typy zkoušek včetně FCE , státní maturity, připravuji také na podnikové zkoušky, pohovory, prezentace a Busiiness English, angličtinu a němčinu v cestovním ruchu. Připravuji cizince na zkoušku z češtiny a českých reálii pro získání českého občanství. Mám rovněž licenci průvodce cestovního ruchu pro Prahu.