Lenka O.

Lenka O.

Odpovídá do 10 hod., na 71% zpráv
71% 10 hod
Přijímá nové studenty

Lenka O.

Přijímá nové studenty

Doučování angličtiny v Brně zabávnou formou

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Popis Reference Zodpovězené otázky

Popis

Nabízím doučování angličtiny a češtiny. Mohu pomoct zopakovat či upevnit látku ze školy, poskytnout konverzaci nebo procvičování. Poskytuji také komplexní přípravu na maturitu z AJ. Ráda vám pomůžu zlepšit vaši úroveň AJ.

Během výuky střídám různé druhy aktivit, a výuka je samozřejmě přizpůsobená dle domluvy a dle toho, na co se chce student zaměřit.

Můžeme se domluvit buď na online výuku, např. přes Skype nebo Google Meet. Jinak dle domluvy nemám problém dojet kamkoliv v Brně, takže výuka může buď probíhat u vás, nebo se můžeme domluvit v některé kavárně, případně v knihovně a podobně. Vše záleží jen na naší společné domluvě.

Doučuji už sedm let různé věkové kategorie, mám zkušenost i s firemní výukou a nyní učím angličtinu na střední škole. Mám vystudovaný magisterský obor Učitelství anglického jazyka.

Možnost zkušební hodiny online. V případě zájmu se ozvěte, odpovídám do nělolika hodin.

Reference (1)

+ Přidat referenci
Květa K.

Květa K.

Neověřená reference

Šikovná, milá a spolehlivá. Ochotná přijít brzy ráno. Dcera byla spokojená.

Zodpovězené otázky (2)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Lenka O.

Anything but?

Dobrý den, co může prosím znamenat slovní spojení "it was anything but"? Konkrétně ve větě je to zmíněno takto: "But for the millions of Native Americans they encountered, it was anything but." Děkuji předem za odpověď.

Lenka O.

Učení na škole bez pedagogické VŠ

Ahoj! Zajímalo by mne, jestli je mezi vámi někdo, kdo učí angličtinu na střední škole bez pajdáku. Já mám všemožné kvalifikace (CAE, CPE), vysokou z Anglie, zkušenosti (učím na jazykovce) a přesto mě na střední nevezmou - prý musím mít pajdák. Na pajdáku mi tvrdí, že musím začít studovat od 1.…