Dagmar H.

Dagmar H.

Odpovídá do 2 hod., na 100% zpráv
100% 2 hod
Přijímá nové studenty

Dagmar H.

Přijímá nové studenty
  • Doučuje také online
  • Od  600 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 600 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Ráda vás naučím německý, anglický či italský jazyk. Žila jsem dlouhodobě v zahraničí, kde jsem měla možnost studovat místní jazyky, kulturu, zvyklosti. Složila jsem úspěšně zkoušky na Goethe Institutu v Curychu a Cils zkoušky v Padově.

Neučím propadající děti a maturanty bez motivace se jazyk opravdu naučit, a to i přes velkorysé finanční nabídky rodičů.
Všichni ostatní piště:-)

Typy lekcí

Standardní lekce

600 Kč / 60 min.

Reference (33)

+ Přidat referenci
Andrea B.

Andrea B.

Neověřená reference

Němčinu jsem se učila naposledy na střední škole, pak ji převálcovala Angličtina a já všechno zapomněla. Po letech jsem se rozhodla znovu se k ní vrátit a hledala lektorku. Vždy si lidi vybírám na základě intuice a i tentokrát mě nezklamala. Dagmar je úžasný člověk a skvělá učitelka. Lekce s ní vždy strašně rychle uteče, těším se na každou hodinu, co si na mě zase připraví. Má úžasnou schopnost z mé hlavy dostat i to, co tam snad nikdy nebylo. Lekce jsou zábavné a vždy mě posunou o veliký kus dál. Po mnoha letech můžu říct, že nejen rozumím, ale zase i mluvím Německy (i když zatím ještě s velkou rezervou) :-) Jsem ráda, že patřím k jejím studentům a vřele doporučuji všem, kteří se chtějí učit. Je prostě skvělá.

Jana B.

Jana B.

Neověřená reference

Dáška mě učí italštinu přesně rok a jsem velice ráda, že jsem našla někoho, jako je ona! Velmi si cením nejen její výborné znalosti jazyka, ale i reálií a praktických věcí týkajících se života v Itálii, které na základě mnohaletého života tam, má. Hodiny jsou zábavné, každý týden se na naši lekci těším a mohu si tak plnit svůj sen a učit se tento krásný jazyk, abych si pak mohla znalosti otestovat na cestách :-)

Vendula M.

Vendula M.

Neověřená reference

Než jsem přišla k Dagy, mluvila jsem německy, anglicky, francouzsky a trochu španělsky. Protože je Itálie naše oblíbená dovolenková destinace, měla jsem potřebu začít komunikovat s místními v jejich jazyce. Dnes, po několika letech studia s Dagy musím říct, že jsem nikdy neměla na žádný jazyk takovou učitelku. Při hodinách nechybí zábava a není nuda. Když Dagy cítí, že už nemám kapacitu na gramatiku, přizpůsobí hodinu mému aktuálnímu rozpoložení a přesuneme se ke konverzaci nebo četbě. Nic není pevně dané a každý týden se tak můžu těšit, že zažiju zase něco nového. Dnes nemám problém v Itálii s kýmkoliv mluvit o čemkoliv a jsem nadšená!

Ondřej M.

Ondřej M.

Neověřená reference

Dáša nás učila němčinu od píky. Před třičtvrtě rokem jsme nevěděli, co je to němčina, nyní se nebojíme mluvit v jednoduchých větách, hlady bychom v zahraničí určitě neumřeli 🙂. Výuka probíhala online, přiměřeně teoreticky, přiměřeně hrou, přiměřeně prakticky, nikdy to nebyla otrava, spíš naopak. I přesto, že jsme nakonec bohužel výuku museli vzdát z časových důvodů, máme pěkné vzpomínky, dobré znalosti, a kdybychom chtěli znovu začít, tak se určitě obrátíme na Dášu. Děkujeme

Ivana T.

Ivana T.

Neověřená reference

Doučování s Dagmar je super, lekce uběhne vždy hrozně rychle. Není to jen o učení gramatiky, Dagmar se snaží hodiny zpestřit např. německými hrami, procvičováním čtení článků z německých časopisů a následné převyprávění obsahu... Doučování můžu jen doporučit, je super.