Eliška V.

Eliška V.

Odpovídá do 4 hod., na 10% zpráv
10% 4 hod

Eliška V.

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Popis Reference Fotky & certifikáty Blogy

Popis

Krásný den!
Jmenuji se Eliška a ráda bych vám nabídla doučování pro vaše děti.
Věnuji se doučování na 1. stupni ZŠ a nižšího stupně osmiletých gymnázií (prima - sekunda nebo 6. a 7. třída).
Nezáleží, jestli se jedná o matematiku, češtinu, angličtinu nebo přípravu na přijímací zkoušky :). S "mladými studenty" při hodinách pracuji i na celkové motivaci a snažím se jim ukázat, že škola (a ani doučování) nemusí být nuda!

Na internetu nabízí doučování tolik lidí... Tak proč zrovna já? Jako sedmnáctiletá studentka mám věkově k dětem stále ještě blíže než ostatní dospělí. To v dětech vzbuzuje sympatie, jsou většinou otevřenější a lépe je chápu. Zadruhé také studuji, proto naprosto rozumím tomu, že se dětem někdy nechce. Dokázat v nich probudit zájem a chuť je jeden z největších oříšků doučování, ale důležité je vědět jak na to. Zatřetí jsem velmi svědomitá, pracovitá a své povinnosti a práci beru velmi vážně.

Nebojte se na cokoliv zeptat nebo nezávazně napsat. Ráda poradím a udělám více než 100% pro Vaši spokojenost.
Budu se těšit práci s vámi a vašimi dětmi.


Informace o mně:
Jmenuji se Eliška Vašířová a čtvrtým rokem studuji Gymnázium Jana Nerudy v Praze. Učení a vzdělávání mě velmi baví, mezi mé nejoblíbenější předměty patří základy společenských věd, zeměpis a cizí jazyky. Od prvního ročníku dosahuji na škole čistý průměr, tedy samé jedničky. Protože osobní rozvoj nepatří pouze do školy, věnuji se i mimoškolním aktivitám a pobytům v zahraničí. Mezi mé letní stáže bych zařadila dvoutýdenní letní studijní kemp v Anglii (2014), LEAF Summer leadership camp (2015) nebo akademii DISCOVER (2016). Ze sportovních aktivit se věnuji Biram yoze a tenisu. V posledním roce hraje v mém životě důležitou roli i dobrovolnictví; momentálně doučuji děti v komunitním centru InBáze.

Reference (3)

+ Přidat referenci
Barbora S.

Barbora S.

Neověřená reference

Eliska doucuje nase dve dcery anglictinu a jednu dceru jeste fletnu. Je naprosto skvela a holky si uceni s ni velmi oblibily! Po velmi predrazenych kurzech Helen doron ktere byly uplne na nic a holky je nesnasely se na hodiny s Eliskou strasne tesi a jsou videt velke pokroky. Je vzdy perfektne pripravena usmevava a kamaradska. Opravdu doporucujeme!

Blanka K.

Blanka K.

Neověřená reference

Eliška připravovala moji dceru Terezu (5. třída) na přijímací zkoušky na osmileté gymnázium. Terezka se na doučování vždy těšila, učily se spolu jak češtinu, tak matematiku i všeobecný přehled. Eliška chodila na doučování vždy příjemně naladěná a skvěle připravená. Přípravu na zkoušky zvládly s Terezkou perfektně, dcera zkoušky udělala a učení si oblíbila! :)

Cecilie J.

Cecilie J.

Neověřená reference

Eliška se k dětem chová spíše jako kamarádka než jako paní učitelka, což mnohé demotivované děti ocení. Zároveň to není na úkor pokroků při učení. Samostatně si vymýšlí alternativní vyučovací postupy a u malých dětí prokládá veškeré učení hrou. Nejsem si jistá, jak by její jemné jednání fungovalo u zlobivějších dětí, nicméně pokud jsou rodiče přítomni, stále mají možnost zlobení svých dětí během doučování korigovat sami. Pro nás je podstatné, že se naše dítě na doučování s Eliškou vždy těší, místo aby si je ošklivilo.

Fotky a certifikáty

Blogy (3)

Cena Vévody z Edinburghu - příležitost možná i pro tebe

Pokud je ti mezi 14 a 24 lety, může se program Cena Vévody z Edinburghu (DofE) týkat právě tebe! A o co vlastně jde? Nejedná se o nic složitého! Po určitou dobu (která se liší podle úrovní; od 3…

Cizí jazyky - investice, která se vyplácí!

Studium cizích jazyků je v mnoha ohledech velmi důležitá, ne-li vůbec nejdůležitější věc, kterou budeme v životě potřebovat. Podívejme se na to z několika pohledů; bez znalosti angličtiny (či jazyka…

Motivace - to, co v poslední době chybí.

Jsem studentka střední školy, a proto velmi dobře vnímám, jaké na náš má škola někdy nároky. Typicky by můj den mohl vypadat takto: od osmi do čtyř ve škole, poté na kroužek, domů a abych stihla…