Juraj B.

Mgr. Juraj B.

Odpovídá do 3 hod., na 100% zpráv
100% 3 hod
Přijímá nové studenty

Juraj B.

Přijímá nové studenty

Kvalitní Doučování, Příprava na Přijímačky a Maturitu z Matematiky

Cena Od 350 Kč/hod
Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty Blogy

Popis

Nabízím kvalitní doučování matematiky pro žáky 9. ročníku ZŠ, pro středoškoláky a pro studenty vysokých škol. Připravuji na maturitu z matematiky, na přijímačky na SŠ i na VŠ, na písemky, reparáty a na VŠ zápočty a zkoušky. Připravuji také pravidelně do školy na hodiny matematiky.

Doučuji profesionálně již 24 let. Příjemná spolupráce, individuální přátelský přístup, časová flexibilita, trpělivost a upřímná snaha pomoci jsou samozřejmostí. Neváhejte mě kontaktovat, rád Vám pomůžu.

Typy lekcí

Standardní lekce

350 Kč / 60 min.

Reference (9)

+ Přidat referenci
Pavel P.

Pavel P.

Neověřená reference

Pan Biely naučil syna skutečně chápat matematiku. Za tu dobu, co syna doučoval zaznamenal neskutečný pokrok. Umí si získat respekt žáka. Moc díky! Pavel Paulen

T S.

T S.

Neověřená reference

Děkuji mnohokrát za Váš čas a odhodlání pomoci, za lidský přístup a zájem.

Dan K.

Dan K.

Neověřená reference

Fakt dobrý, ještě jednou díky.

Daniela S.

Daniela S.

Neověřená reference

Chtěla bych poděkovat panu Jurajovi, který mi pomohl zvládnout reparát z matematiky. Je milý, trpělivý a učivo umí dobře vysvětlit. Doporučuji ho všem :)

R H.

R H.

Neověřená reference

Dobrý den pane Biely, Tony udělal zkoušky z matematiky, chtěla bych Vám tímto moooooc poděkovat za jeho přípravu, protože nebýt toho musel by opakovat ročník a hlavně díky doučování s Vámi si i teď více věří. Ještě jednou moc děkuji a mohu Vás všem jen doporučit :-)

Fotky a certifikáty

Blogy (1)

Individuální doučování jako spojení efektivity a lidskosti

Když si vzpomeneme na roky, které jsme strávili ve školních lavicích, někteří se pousmějeme a jiní zase vykouzlíme kyselou tvář. Záleží to od toho, zda jsme ročníky procházeli hladce, těžce, nebo…