Martin S.

Martin S.

Odpovídá do 12 hod., na 100% zpráv
100% 12 hod

Martin S.

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Popis Reference Fotky & certifikáty

Popis

Jsem vystudovaný absolvent oboru Účetnictví a finanční řízení podniku na VŠE v Praze, který od počátku zůstal věrný svému oboru (v součastnosti pracuji v auditorské firmě a zároveň vedu účetnictví klientům). Již jsem několikrát doučoval účetnictví jak pro střední školy, tak i vysoké školy. Účetnictví mě bavilo od samého počátku, postupem času jsem zjistil, že jde o jednoduché "kupecké počty", které vyžadují pouze bystrý rozum. Na školách se účetnictví vyučuji nudně, mechanicky a zbytečně složitě, což studentům komplikuje život. Proto bych rád ukázal cestu, jak účetnictví porozumět bez zbytečného šprtání. Svými získanými zkušenostmi a nabytými znalostmi bych rád pomohl zájemců nejen se složením zkoušky, ale zároveň je připravil pro budoucí zaměstnání v tomto zajímavém oboru, který bude vždy a všude!

Reference (8)

+ Přidat referenci
Dave

Dave

Neověřená reference

Martin is a really great and skilled teacher. I dont speak czech at all but he still managed to teach me in english. He presents himself very professionally and it gives me confidence. I had 7days to study for an accounting exam in czech and he put me through. He pushed me to my limites teaching me things i would never know if i did it by myself and i am happy. At the end of the 1week i passed my exams so good and im happy!! I thank him so much. I refer him to anyone either english or czech speakers because he is a great teacher!! Thanks once again and be sure to ask for his services!!

Frantisek F.

Frantisek F.

Neověřená reference

Výborný doučovatel, vždy mi vysvětlil vše, co jsem potřeboval. Flexibilní a pečlivý člověk, připravil mě výborně na maturitu. Můžu jen doporučit.

Dana V.

Dana V.

Neověřená reference

Martin je člověk na svém místě a za sebe mohu jen doporučit. Výborná komunikace, srozumitelný výklad, flexibilita, profesionální a přátelský přístup.

Michaela K.

Michaela K.

Neověřená reference

Spolehlivost a skvělá spolupráce

Martin K.

Martin K.

Neověřená reference

Výborná spolupráce s Martinem. Test z účetnictví jsem napsal bez chyby. Moc děkuji Martin K.

Fotky a certifikáty