Hana S.

Hana S.

Odpovídá do 3 hod., na 100% zpráv
100% 3 hod
Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Hana S.

Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Výuka němčiny

Cena Od 650 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Hallo! Herzlich willkommen auf meinem Profil. :)

Již od roku 2009 pomáhám ostatním efektivně zlepšovat jazykové schopnosti.
Mám vystudovanou univerzitu v Německu, kde jsem 4 roky žila. Zároveň jsem majitelkou mezinárodního certifikátu dokládající nejvyšší dosažitelnou úroveň - Goethe Zertifikat C2.

Lekce přizpůsobím přesně podle vašich potřeb. Specializuji se na výuku gramatiky, ale mohu nabídnout i konverzační hodiny a obecnou výuku německého jazyka.

Učím především online, ale také v Praze. Momentálně nedojíždím za studenty.

Typy lekcí

Zkušební lekce

Seznámíme se a domluvíme detaily výuky.

Zdarma / 20 min.
Standartní lekce

650 Kč / 60 min.

Reference (8)

+ Přidat referenci
Marek K.

Marek K.

Neověřená reference

S Hanou se nebudete učit klasickou učebnicovou němčinu vyučovanou v Čechách. Hana učí němčinu z praxe se správnou rodilou výslovností. Já i přesto, že jsem jazykový antitalent jsem byl po jejich hodinách v Něměcku pochválen. Na každou hodinu měla připravené materiály, které jsme spolu probírali. Spolu s jejím milým přístupem mohu vřele doporučit!

Natálie K.

Natálie K.

Neověřená reference

Díky tomu, že jsem jeden rok němčinu vůbec neměla, jsem měla při návratu k ní problémy. Hana mi velmi pomohla, začaly jsme od základů a vše mi logicky vysvětlila. Za pouhých pár měsíců mě naučila německy lépe, než náš učitel za 3 roky. Pokud hledáte někoho milého a spolehlivého na doučování, tak za sebe můžu rozhodně doporučit :)

Deleted-9df472 D.

Zrušený účet

Neověřená reference

Mám pocit, že jsem se za čtyři měsíce němčiny s Hanou naučila víc, než předtím za několik let dohromady. Oceňuji především, že učí „živou“ němčinu, jakou mluví současní rodilí mluvčí, a ne „učebnicovou“ verzi, se kterou pak člověk může v zahraničí kolikrát působit trochu strojeně. Kromě toho umí věci dobře vysvětlit, hodiny má vždy perfektně připravené a doslova nabité programem, a svým pozitivním přístupem dokáže člověka skvěle motivovat. Rozhodně doporučuji!

Martin

Martin

Neověřená reference

Vřele Hanu doporučuji, praktické zkušenosti a znalosti dovedou k zábavné a obohacující studii cizích jazyků. Hana je přátelská a otevřené mysli.

František B.

František B.

Neověřená reference

Hanu využívám k překladům, které se mnou pokaždé ještě projde a vysvětlí mi, co a proč tam použila. Vždy když ji rychle potřebuji, tak se snaží udělat si čas a vyhovět mi. Je rychlá, spolehlivá, příjemná a přeložené texty od ní byly vždy dobře hodnoceny. I komunikace přes skype mi velice vyhovuje. Určitě doporučuji.