Miroslava M.

Miroslava M.

Odpovídá do 9 hod., na 100% zpráv
100% 9 hod
Přijímá nové studenty

Miroslava M.

Přijímá nové studenty

Individuální výuka angličtiny bez stresu, lekce češtiny pro cizince, kresba jako hobby pro děti i dospělé

Cena Od 300 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

Vyučuji angličtinu moderním i tradičním způsobem a mám zkušenosti se všemi věkovými kategoriemi. Vystudovala jsem VŠ - specializace v pedagogice - andragogika, státní zkouška ANJ a FCE. Kurzy TDP Davida Grubera. Učila jsem: MŠ, ZŠ, SŠ, denní studium v jazykové škole, firemní kurzy. Nyní učím individuálně ve své učebně ve Frenštátě pod Radhoštěm jednotlivce i skupinky - max. 3 lidé a také doma přes Skype.

Lekce vždy přizpůsobuji individuálním potřebám a díky letité praxi vím jak z věčného začátečníka udělat pokročilého, jak nadchnout pro angličtinu děti, které z ní mají ve škole stres nebo jsou naprosto bez zájmu.
U dětí a mladých lidí využívám materiály v digitální podobě a také internet - například nabízím způsob jak se lze zdokonalovat pomocí youtube, filmů a seriálů na Netflixu a řady mobilních aplikací :-)

Dále nabízím výuku češtiny pro cizince, zejména anglicky mluvící, jak osobně, tak
i přes Skype.

Nově, na žádost svých příznivců, zařazuji do své nabídky také vedení zájmového kroužku Hobby-Art, kde pomáhám všem, kdo mají zálibu v kreslení a chtěli by se buď naučit od základu nebo zdokonalit. Mohou se seznámit s kreslením podle pravé hemisféry, s pohledem na svět pozorným vnímáním světla a stínu. Věkové omezení zde není:-)

Těším se na vás! Mirka :-)

Typy lekcí

Standardní lekce

300 Kč / 55 min.

Reference (2)

+ Přidat referenci
Ivana K.

Ivana K.

Neověřená reference

K Mirce jsem před covidem chodila do učebny a potom jsme přešly na skype. Byla jsem věčný začátečník a Mirka svým přístupem k výuce mě nadchla. Vždy je připravená, má spoustu materiálů k výuce a umí člověka nakopnout. Po každé lekci se posunuji dál a dál. Mirka je profesionálka každým coulem. Děkuji, že mě doučuje a všem ji vřele doporučuji.

Gabriela Š.

Gabriela Š.

Neověřená reference

S Mirkou mám lekce již několik měsíců a nemůžu jinak než ji doporučit! Má skvělý přístup k lekcím, je vždy připravena, po ruce má spoustu materiálů k látce a vždy nalezneme společné téma ke konverzaci. Po každé lekci odcházím se skvělým pocitem, jaký posun jsme zase udělali, a navíc plně nabitý energií, protože zapálenějšího člověka, než je Mirka, byste jen těžko hledali.

Fotky a certifikáty