Pavel V.

Pavel V.

Odpovídá do 11 hod., na 80% zpráv
80% 11 hod
Přijímá nové studenty

Pavel V.

Přijímá nové studenty

Němčina aktivně k profesním účelům

  • Doučuje také online
  • Od  400 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 400 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

Jsem absolventem Vídeňské univerzity, Univerzity Karlovy a občanem Rakouska i České republiky. Z obou těchto zemí mám dlouholeté profesní zkušenosti z oblasti státní správy a školství, včetně výuky na středních i vysokých školách. Zaměřuji se na výuku jazyka pro oblasti práva, státní správy, obchodu a společenských věd. Důraz kladu na jeho aktivní zvládnutí a pohotovou konverzaci. Kromě toho působím i jako soudní tlumočník a publicista. Výuka probíhá u klienta ve firmě nebo online. Cena se stanovuje dohodou dle konkrétních okolností a vychází ze základní nabídky CZK 400/60 minut.

Typy lekcí

Standardní lekce

400 Kč / 55 min.

Reference (7)

+ Přidat referenci
Aleš H.

Aleš H.

Neověřená reference

S panem Vrbíkem jsem velmi spokojen. Lekce jsou hodně pestré, plně vyhovující mým představám. Je v nich poslech, konverzace na různá zajímavá témata, gramatika, překládaní, psané úkoly atd. Velmi oceňuji preciznost výuky, důraz na správnou výslovnost, upozorňování na chyby a věcné a praktické rady. Pana Vrbíka určitě doporučuji jako vynikajícího učitele a lektora.

T F.

T F.

Neověřená reference

Skvělé, pestré, praktické hodiny. Pan Vrbík je prostě nej.

Jan B.

Jan B.

Neověřená reference

Výborný lektor, schopný se skvěle přizpůsobit Vaší úrovni, najít nedostatky a pomoci je odstranit. Hodiny jsou zábavné a proložené konverzacemi na aktuální témata.

Jana S.

Jana S.

Neověřená reference

Pan učitel Vrbík mě dostal "z nuly na sto". Má neskutečnou trpělivost, ohromnou zkušenost a přesně ví, kdy člověka potrápit a kdy pochválit. Neučí učebnicové nesmyslné věty, ale němčinu, kterou člověk použije.

Monika

Monika

Neověřená reference

Velmi kvalitní a vzdělaný lektor s lidským přístupem. Dobrá témata, zajímavé lekce proložené vždy vtipnou historkou.

Fotky a certifikáty