Katerina K.

Katerina K.

Odpovídá do 8 hod., na 60% zpráv
60% 8 hod

Katerina K.

Nejlepší doučování angličtiny v centru Jablonce nad Nisou

Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:
Popis Reference Zodpovězené otázky

Popis

Dokáži vám že anglický jazyk je skvělí a jednoduchý. Určitě si v něm najdete oblibu, tak jako já.

Anglickému jazyku se věnuji více jak 20 let. Samozdrějmě i já docházela na doučovní v průběhu střední školy, a proto vím že každý student vyžaduje indiviální přistup.

Doučovala jsem studenty už během mého studia na Vysoké škole. Ale určitě nejvíce žkušeností jsem získala při cestování. Studovala jsem rok na Kalifornské střední škole kde jsem úspěšně odmaturovala a poté pokračovala studiem a prací v Australii kde jsem strávila 3 krásné prosluněné roky. Před 3 roky jsem se vrátila a od té doby se věnuji doučování. Vyučuji děti již od 4 let, pořádám dětské kempy s angličtinou a věnuji se konverzacím, skupinové výuce, výuce přes Skype a všeobecně se dokáži přizpůsobit jakémukoli klientu.

Neváhejte mě kdykoli kontaktovat.
Bude se těšit.

Reference (4)

+ Přidat referenci
Mirka B.

Mirka B.

Neověřená reference

Katerina je vyborna! Komunikovaly jsme jen v anglictine,dokonce jsem opisovala neznama slovicka anglicky (aniz bych tusila,ze to nekdy dokazu...tak s Kackou uz 1. hodinu) Vsem moc doporucuji! Katka je pozitivni, pratelska, skvela!

Klára N.

Klára N.

Neověřená reference

Katka mě doučovala angličtinu jako příprav na příjímací zkoušky a pak zkoušky CFE certificate. Umí skvěle vysvětlit gramatiku i speaking a listening a má perfektní přízvuk díky dlouhému pobytu v zahraníčí.

Anna S.

Anna S.

Neověřená reference

Dlouhé roky jsem zápasila s Angličtinou a byla stále věčným začátečníkem, ale díky pár hodinám u Kateřiny Kačírkovè mě Angličtina začala bavit a už si nepřipadám jako stálý začátečník. Je to profesionál! VŠEM DOPORUČUJI!!!

Nikola J.

Nikola J.

Neověřená reference

Katku, mohu vrele doporucit je mila, vtipna, trpeliva a profesionalni.

Zodpovězené otázky (2)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky