Simona K.

Simona K.

Odpovídá do 5 hod., na 90% zpráv
90% 5 hod
Přijímá nové studenty

Simona K.

Přijímá nové studenty

Výuka cizích jazyku on-line - angličtina, italština, španelština

  • Doučuje také online
  • Od  600 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 600 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Výuka děti, teenageru i dospělých. Nabízím konverzaci v cizích jazycích - angličtina, italština, španělština. Nejvetši důraz kladu na konverzaci v daném jazyce s případným vysvětlením a ujasněním gramatiky. Je pro mě důležité, abyste si hodinu vždy užili, byla pro vás přínosem a učili se cizí jazyk s radostí.
Jsem vášnivá cestovatelka a láska k jazykum a poznáváni cizích kultur me táhla již od útlého mládi. Ráda predávám své nadšení a zkušenosti a zároven ráda provázím druhé lidi pokud se rozhodnou pustit do jazykového dobrodružství.
Jazykové lekce probíhají individuálně nebo také ve skupinách po více studentech. Při výuce ve skupince po 2-3 studentech je upravena cena na studenta.

Nabízím výuku angličtiny a španělštiny také pro děti od 5 let i teenagery. Je pro mě důležité, aby jazyk děti bavil a měly z učení se jazyka radost. Snažím se vést lekce zábavnou formou, aby se nebály mluvit, dokázaly jazyk používat a aby učení bavilo.

Délka jedné lekce trvá 45 min a u menších dětí 30 min, kde je upravena cena na 350,- Kč za 30 min. Délka lekce je u každého individuální a záleží na domluvě.

Studovala jsem italskou a španělskou filologii. Pracovala jsem dlouhodobě v Itálii a navštěvovala ji pravidelně více jak 15 let. Jako au-pair jsem se starala vice jak 2 roky o děti USA a Anglii. Absolvovala jsem jazykové kurzy španelštiny ve Španělsku a nějakou dobu jsem žila v Mexiku. Nabízím výuku jazyku přes skype nebo zoom z pohodlí Vašeho domova nebo jakékoli jiné části světa :-).

V případě, že se budete chtít domluvit na první setkání přes skype, neváhejte mě kontaktovat :-)

Nabízím individuální i skupinové lekce.
Další inspiraci najdete i na mém blogu simonakravcova.cz

Typy lekcí

Standardní lekce

600 Kč / 55 min.

Reference (2)

+ Přidat referenci
Tereza K.

Tereza K.

Neověřená reference

Jsem moc ráda, že nám doučování italštiny vyšlo :) Simča je moc fajn člověk, lekce s ní mě baví, skvělý přístup, vždy se těším na další. Od začátku až do konce se mnou mluví v italštině, což je velké PLUS :) Doporučuji všema deseti :)

Miroslava P.

Miroslava P.

Neověřená reference

Simona je užasně usměvavá osoba co má svatou trpělivost. Vždy je vzorně připravena na hodinu a už dopředu se optá co se ve škole učí a zda jsou s něčím problémy. Stále v klidu dokola opakuje co už několikrát řekla,komunikuje co nejvíce to jde od prvního pozdravu až po konec hodiny v angličtině.Když dítě nerozumí vždy vše zopakuje třikrát a řekne jak je to v češtině. Ptá se i co dělá dítě o víkendu,jaký mělo den atd... Opravdu vřele doporučuji a my jsme rádi že jí máme :-).Moc nám pomáha a to vždy s úsměvem na rtech.