Šimon H.

Šimon H.

Odpovídá do 48 hod., na 100% zpráv
100% 48 hod+

Šimon H.

Doučování češtiny, angličtiny a španělštiny

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend

Popis

Nabízím doučování češtiny, angličtiny a španělštiny.
Studuji druhým rokem na Univerzitě Karlově španělštinu pro mezikulturní komunikaci a český jazyk a literaturu. Předtím jsem strávil rok ve Skotsku na University of Aberdeen a během středoškolského studia rok v Mexiku.

Z anglického jazyka jsem získal certifikát CAE (známku A, ekvivalent úrovně C2). Také jsem se umístil na 2. místě v celostátním kole Olympiády v českém jazyce.

Jazyky byly odjakživa mou velkou vášní a velmi rád s nimi komukoliv pomohu. Stejně jako ve většině oborů, i v jazycích jde vše daleko snáze s porozuměním. Snažím se studentům jednoduše vysvětlit, proč dané jevy fungují právě tím a oním způsobem, aby si je tak snáze osvojili a mohli je uvědoměle používat. Dle mého názoru se na školách příliš zatěžuje paměť na úkor pochopení. Jazyky se vzájemně mnoho set let ovlivňovaly, tak proč nevyužít jejich podobností? Ani učení slovíček pak často není jen pouhým mechanickým opakováním.

Tato práce mě opravdu baví a naplňuje. A udělám vše proto, aby jazyky bavily i Vás! Poté, co si osvojíte jisté principy, získáte klíč k dalšímu samostatnému poznávání jazyků a otevřou se vám nové, fascinující zážitky a příležitosti. Těším se na případnou spolupráci :)