Kateřina K.

Kateřina K.

Odpovídá do 1 hod., na 100% zpráv
100% 1 hod

Kateřina K.

Pohodové doučování jindy drsných předmětů

Cena Od 400 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

Je mi 27 let, jsem absolventkou učitelství matematiky, fyziky a deskriptivní geometrie pro střední školy na přírodovědecké fakultě Masarykovy univerzity v letech 2012 – 2018. V letech 2017 – 2020 jsem vyučovala výše zmíněné předměty na gymnáziu v Třebíči, od září se chystám na mateřskou dovolenou.

Nabízím doučování pouze po dobu letních prázdnin 2020. Jsem schopna velice dobře připravit na státní maturitu z matematiky. Nachystáno mám mnoho studijních materiálů a úkolů. Látku probíráme po jednotlivých tématech stanovených CERMATem.

Několik let doučuji, především SŠ, VOŠ, VŠ (dílčí testy, přijímačky, reparáty, maturita, zkoušky). Dosud jsem měla přes osmdesát doučovaných, většinou šlo o dlouhodobou spolupráci. Odučeno mám přes 1 000 soukromých hodin, 2 000 hodin ve školství. Mojí předností je dobrá komunikace s žáky (ve výuce i mimo ni).

Typy lekcí

Standartní lekce

400 Kč / 55 min.

Reference (42)

+ Přidat referenci
Tereza L.

Tereza L.

Neověřená reference

Nejlepší doučování. Milá, příjemná a přátelská komunikace a výuka. Vřele doporučuji 👌🏻

Matěj P.

Matěj P.

Neověřená reference

Slečnu Olivovou mohu vřele doporučit. Na VŠ jsem se poprvé v životě setkal s deskriptivní geometrií. Taky jsem se setkal s neschopností vysvětlit základní informace. Proto jsem oslovil Kateřinu Olivovou a i přes její nabitý kalendář jsme se vždy dohodli. Výuka: Samotná výuka byla přesně taková, jakou jsem si představoval. Dal jsem vždy dopředu vědět, čemu bych se rád věnoval a vždy jsem se na doučování setkal se spoustou příkladů, jak na hodinu, tak i na domů. Výuka byla spíše v mé režii a slečna Olivová mi byla vždy k ruce. Shrnutí: Na doučování na deskriptivní geometrii jsem byl u dvou učitelů a slečna Olivová je po té druhé zkušenosti opravdu již ostřílený a hlavně vždy připravený vyučující. Pokud potřebujete pochopit deskriptívu, nebo pokud chcete jen zvládnout zkoušku, nebo maturitu, i na to vás dokáže připravit. Na deskriptivu není lepší volba.

Iveta M.

Iveta M.

Neověřená reference

Katku velmi doporučuji. Vždy když napíši, že si nevím s matematikou rady, tak mi pomůže. Již jsem s ní v kontaktu druhým rokem a díky ní úspěšně zvládám na vysoké škole matematickou analýzu.

Natálie N.

Natálie N.

Neověřená reference

Kačka je úžasná, vše jednoduše vysvětlí a dokáže vás připravit na cokoli, má trpělivost i s někým jako já. Vřele doporučuji

Martin F.

Martin F.

Neověřená reference

Nevěděl jsem co poprvé čekat,protože to bylo moje první doučování.Ale po hodině jsem se toho mnoho naučil a taky kvůli tomu prošel 1.ročníkem.Kačku doporučuji je moc milá a chápavá,když nečemu nerozumíte.

Fotky a certifikáty