Martin P.

Martin P.

Odpovídá do 12 hod., na 70% zpráv
70% 12 hod

Martin P.

Doučovanie matematiky a informatiky

Cena Od 500 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty Zodpovězené otázky

Popis

Som absolventom Fakulty informatiky Masarykovej univerzity so záľubou v matematike a teoretickej informatike. Rád doučím stredoškolskú aj vysokoškolskú matematiku (lineárna algebra, infinitezimálny počet, diferenciálny a integrálny počet, logika, analytická matematika), teoretickú informatiku (teória grafov, automaty a gramatiky, programovanie a princípy OOP) pripravím na prijímacie skúšky (TSP, SCIO), tiež pomôžem vyriešiť domáce úlohy, či semestrálne projekty. Mám tiež skúsenosti s doučovaním stredoškolských študentov, na požiadanie vypracujem vzorové riešenia, či pripravím na akúkoľvek skúšku. Vlastním tiež certifikát pre doučovanie anglického jazyka.

Typy lekcí

Standardní lekce

500 Kč / 55 min.

Reference (3)

+ Přidat referenci
Dominik H.

Dominik H.

Neověřená reference

Výborný doučovateľ. Vypracoval perfektne materiály a naučil, čo bolo žiadané.

Milan Č.

Milan Č.

Neověřená reference

Konzultácie s Martinom boli pre mňa neoceniteľné. Vedel pohotovo odpovedať na akúkoľvek otázku z oblasti informatiky, e-mailová komunikácia bola skutočne nadštandardná. Som mu naozaj veľmi vďačný za pomoc a určite odporúčam.

Eva P.

Eva P.

Neověřená reference

Martin má dlhoročné skúsenosti s doučovaním už zo strednej školy, kde doučoval spolužiakov matematiku aj informatiku. Matematika ho vždy bavila, mal z nej samé jedničky. Zúčastňoval sa aj súťaží ako Matematický klokan a v programovaní riešil Korešpondenčný seminár z programovania (KSP), kde sa dostal aj do krajského kola. Fakulta informatiky Masarykovej univerzity bola preto jasná voľba a neľutuje to. Momentálne si privyrába doučovaním, než si nájde plnohodnotnú prácu vo svojom obore.

Fotky a certifikáty

Zodpovězené otázky (3)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Martin P.

Výška v trojbokém hranolu

Jak vypočítat výšku kolmého trojbokého hranolu s objemem 200 cm³, jehož podstavné hrany mají délky 4 1/3 cm, 10 cm, 12 1/3 cm? Děkuji.

Martin P.

prosím poraďte-jak vypočíst původní počet bonbonů

V plechovce byly červené a zelené bonbóny. Čeněk snědl 2/5 všech červených bonbónů a Zuzka snědla 3/5 všech zelených bonbónů. Teď tvoří červené bonbóny 3/8 všech bonbónů v plechovce. Kolik nejméně bonbónů mohlo být původně v plechovce?