Nikola M.

Nikola M.

Odpovídá do 14 hod., na 90% zpráv
90% 14 hod

Nikola M.

Příprava nejen na maturitu!

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:

Popis

Dobrý den, jsem studentkou Inovativního podnikání na ČZU a mám za sebou také několik semestrů v oboru Biologie na Karlově univerzitě. Doučuji hlavně angličtinu a češtinu, ale ani biologie, chemie a matematika mi není cizí.

Mám několikaleté zkušenosti s doučováním, zaměřeným na zvládnutí maturitní zkoušky. Sama jsem maturovala s vyznamenáním a moje studenty doposud nepotkal neúspěch. Měla jsem také možnost doučovat žáky základních škol s poruchami pozornosti.

Výuku vedu formou dialogu. Záleží mi na tom, aby student dokázal vytvářet asociace, rychle uvažovat, rozvíjet svoje myšlení, a tudíž sám odpovídat na otázky, které dostává ve škole. Jsem otevřená, přátelská, ale také důsledná. Dbám na to, abyste z výuky vytěžili maximum.

Nejvíce mě baví, když mohu někomu pomoci "rozmluvit se". Pro mnohé z nás byly začátky velice těžké. Získat sebevědomí a začít budovat slovník je mnohdy snadnější, když to máte s kým konzultovat. :)

Každý student má svoje přednosti někde jinde, proto ráda přistupuji individuálně skrze hry a zábavná cvičení, díky kterým zjistím, jaká témata a druhy procvičování studenty baví. Učení jde potom mnohem snáz!

Pokud máte zájem o doučování, neváhejte mě kontaktovat.
Těším se na spolupráci!

PS. První hodina je u mě vždy zdarma!