Eva T.

Eva T.

Odpovídá do 48 hod., na 80% zpráv
80% 48 hod+
Přijímá nové studenty

Eva T.

Přijímá nové studenty

Zlepši své znalosti českého jazyka

  • Doučuje také online
  • Od  250 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 250 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Nabízím doučování českého a německého jazyka přes Skype. Absolvovala jsem Střední pedagogickou školu a věnovala jsem se i studiu českého jazyka a ZSV na VŠ.
S doučováním mám zkušenosti. Vysvětlím Vám dané učivo, připravím k maturitní zkoušce. Procvičím s Vámi didaktické testy i literaturu ke státní maturitě. Chcete zlepšit své znalosti? Neváhejte a napište mi na email.

Typy lekcí

Standardní lekce

250 Kč / 55 min.

Reference (1)

+ Přidat referenci
Berenika L.

Berenika L.

Neověřená reference

Měla jsem lekci s paní doučovatelkou (příprava na maturitu) a bohužel ji nemohu doporučit. Kdykoli jsem se na něco zeptala, byla zmatená a nedokázala mi jednotlivá cvičení pořádně vysvětlit. Když jsem si pak ověřovala některé informace, co jsem od ní dostala ohledně pravopisu, byly vyloženě nepravdivé, až lživé. :( Co se týče dalších cvičení, která mi nešla, obvykle jsem se dozvěděla, že se taková věc nedá naučit, což opravdu není něco, co chci slyšet od člověka, který mě má učit. Velmi bojuji se shodou podmětu s přísudkem, paní doučovatelka to viděla, a přesto mi daný jev nevysvetlila. :( Bohužel nemohu doporučit.

Odpověď doučovatele:

Dobrý den díky za referenci, ale jestli jste měla problém měla jste říct přímo mně při hodině, několikrát jsem se Vás ptala, zda v pořádku. Pokud vím, vše jsem vysvětlila navíc nejsem VŠ učitelka, hodina byla první a vše jsem se snažila vysvětlit, jak nejlépe umím, ale jsme jen lidé, mrzí mě vaše zkušenost, ale vše je o komunikaci. Mějte se hezky.