Jana L.

Jana L.

Odpovídá do 1 hod., na 100% zpráv
100% 1 hod
Přijímá nové studenty

Jana L.

Přijímá nové studenty

SnowflakENGLISH - Výuka s potenciálem

Cena Od 400 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty Zodpovězené otázky

Popis

magisterský titul v oboru Učitelství anglického a českého jazyka; státní zkoušky z anglického jazyka (základní, všeobecná); certifikáty CAE, CPE, CertTESOL; praxe ve výuce dětí i dospělých v zájmových útvarech, jazykových, základních i středních školách; kurzy angličtiny pro učitele



Nemáte čas na každodenní procvičování angličtiny? Máte problém s rozmluvením se? Bojíte se používat jazyk aktivně?

Právě pro Vás jsou nové online konverzační lekce, které si můžete bookovat přes rezervační formulář na mých webových stránkách. Stačí vyplnit několik málo údajů, vybrat si den a délku lekce a po uhrazení se pustit do práce. Lekce může mít od 30 do 90 minut při ceně 250 Kč/30 min. Četnost, stejně jako délka lekcí, je čistě na Vašem uvážení. Konverzace probíhají přes Skype či Facetime.

Budeme si povídat o běžných záležitostech nebo na vybrané téma, budeme procvičovat rychlé reakce a upevňovat slovní zásobu. A když narazíme na nějaký gramatický oříšek, samozřejmě ho společně rozlouskneme – jak jinak než v angličtině.

Tak na co čekáte? Uvařte si dobrý čaj či kávu a let’s talk!

Typy lekcí

Standartní lekce

400 Kč / 55 min.

Reference (7)

+ Přidat referenci
Leona M.

Leona M.

Neověřená reference

Leona M. Skvělá lektorka angličtiny, vřele doporučuji!!! Vzdělávala jsem se pod vedením paní Lukešové 2 roky a mohu konstatovat a potvrdit, že všechny hodiny byly precizně připraveny, byly různorodé a navíc zábavné, vždy se konverzovalo na aktuální témata. Jazykové znalosti paní lektorky jsou nejen obdivuhodné ale především má pedagogické schopnosti je předat a vlídným přístupem přimět každého studenta ke spolupráci. Brzy se dostavují výsledky, posun jazykového levelu a očekávaná spokojenost se studijním úspěchem. Ani covidové období nepřerušilo výuku angličtiny, paní lektorka je pohotová, ochotná a vstřícná za všech okolností.

Eliška P.

Eliška P.

Neověřená reference

K paní Lukešové jsem chodila 3 roky. Je velmi milá, ochotná a byla skvěle připravena na naše hodiny. Vše mi vždy srozumitelně vysvětlila. Oceňuji hlavně její trpělivost, protože ne vždy to se mnou bylo jednoduché. Perfektně mě připravila k maturitní zkoušce z angličtiny, ze které jsem odmaturovala za 1.

Dana P.

Dana P.

Neověřená reference

Paní Lukešová je skvělá učitelka angličtiny. Vždy perfektně připravená, milá a sympatická. Velice oceňujeme její trpělivost a odvahu vyučovat i starší ročníky. Moc děkujeme. Dana P. a Marie U.

Aneta B.

Aneta B.

Neověřená reference

Už skoro rok chodím na angličtinu ke slečně Kudrlové a jsem velmi spokojená. Na jednotlivé individuální lekce je velmi pečlivě připravená a celá lekce probíhá v anglickém jazyce. Děkuji a doporučuji dále!

Michaela F.

Michaela F.

Neověřená reference

Lepší učitelku angličtiny nenajdete. Velmi trpělivá, ochotná a vždy připravená na hodinu.

Fotky a certifikáty

Zodpovězené otázky (3)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Jana L.

I have been/ i was

Dobry den. Jaky je rozdil ve smyslu : i have been in the library / i was in the library? Dekuji.

Jana L.

The man says "I am happy" to us. Prosím o kontrolu slovosledu

The man says "I am happy" to us. = Ten Muž nám říká: „Jsem šťastný“. jde mi o použití vazby SAY ... TO, vím že se tam víc hodí TELL. Díky

Jana L.

Jak napsat / říct: Mohl bych přijít o něco dříve ?

Could I come a little early? Could I come a little sooner? a díky ... PeV