Josef A.

Josef A.

Odpovídá do 22 hod., na 70% zpráv
70% 22 hod

Josef A.

Doučování angličtiny dětí i dospělých

  • Od  400 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 400 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty Blogy

Popis

V současné době mám poslední dvě volná místa pro úplné začátečníky. Veškeré recenze ohledně mojí výuky naleznete níže na mém profilu.
Hledám pouze vážné zájemce.

Typy lekcí

Standardní lekce

400 Kč / 55 min.

Reference (9)

+ Přidat referenci
Michaela Š.

Michaela Š.

Neověřená reference

Když jsem Pepu A. kontaktovala, neuměla jsem ani základy z anglického jazyka. Bála jsem se, že už je pozdě a že nemám šanci maturitu z angličtiny zvládnout. Po tom, co jsem s Pepou pracovala, jsem po pár hodinách začala vidět zlepšení a dostala jsem základy, na kterých jsme během 2 let dokázali postavit moji angličtinu na maturitní úroveň. Pepovo hodiny jen doporučuji.

Marcela M.

Marcela M.

Neověřená reference

Josef A. je skvělý doučovatel angličtiny.Mohu všem doporučit.Nejen, že je spolehlivý, dochvilný, a umí vše perfektně vysvětlit, ale jeho hodiny jsou i zábavné ☺

Nicole O.

Nicole O.

Neověřená reference

Měla jsem velké nedostatky co se týče anglického jazyka a neudelala jsem třikrát didakticky test. Dostala jsem kontakt na Josefa A. a diky němu jsem vse zvládla. Ihned poznal moje nedostatky, které behem par měsíců vylepšil a dukladne me pripravil na zkousku. Hodiny angličtiny byly zajímavé, příjemné a zábavné. Na schuzky docházel včas a s úsměvem. Diky J. A. jsem dostala sebevědomí a odmaturovala. Mohu jen doporučit! Lepsiho učitele jsem nepotkala :)

Lenka K.

Lenka K.

Neověřená reference

Josef A. doporučuji, doučoval skupinu dětí v mateřské školce. Děti byly spokojené a udělaly pod jeho vedením první krůčky k angličtině.

Kamila Š.

Kamila Š.

Neověřená reference

Josef A. mě připravil perfektně k maturitní zkoušce z anglického jazyka. Věděla jsem jak napsat správně slohovou práci a také jak postupovat při didaktickém testu. Vždy přišel na hodinu včas a byl perfektně připravený. Takže můžu určitě doporučit :)

Fotky a certifikáty

Blogy (1)

Angličtina bez šprtání

Angličtinu učím krátce, ale již za pár měsíců, možná už za pár týdnů jsem poznal, že vyučování angličtiny není o tom sedět v lavici, dělat cvičení v učebnici, napsat si doma úkoly a naučit se 50…