Monika L.

Monika L.

Odpovídá do 6 hod., na 100% zpráv
100% 6 hod

Monika L.

Doučování matematiky a chemie Ostrava

  • Doučuje také online
  • Od  400 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 400 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Nabízím doučování matematiky pro žáky 2. stupně ZŠ a chemie pro žáky 2. stupně ZŠ a SŠ. Jsem absolventkou VŠCHT v Praze a v současnosti nabízím online výuku matematiky a chemie s využitím platformy Google meet a nástroje Jamboard, nebo prezenční výuku v Ostravě - Výškovicích nebo u Vás doma (příplatek na dopravu domluvou). Během studia VŠ v Praze jsem během 3 let dlouhodobě spolupracovala s desítkou dětí, které jsem úspěšně provedla celou druhostupňovou matematikou až k úspěšným přijímacím zkouškám na SŠ. Chemií jsem provázela žáky až k maturitě. Mám velkou trpělivost a ráda ti cokoliv vysvětlím klidně 20x a pokaždé se budu snažit najít jiný způsob. Preferuji dlouhodobou spolupráci, která mi umožní zjistit, jak uvažuješ a hodiny Ti přizpůsobit na míru.
...aktuálně nepřijímám nové studenty. 09/21

Typy lekcí

Standardní lekce

400 Kč / 55 min.

Reference (7)

+ Přidat referenci
Sara H.

Sara H.

Neověřená reference

Sára H. Slečna Monika je velmi spolehlivá, milá a oplývající nekonečnou trpělivostí, vždy je připravena na hodinu. Připravovala mě na přijímací zkoušky z matematiky na střední školu, látku vysvětlovala srozumitelně a přehledně. Doučování se slečnou mohu jenom doporučit.

Michal Š.

Michal Š.

Neověřená reference

Hodiny matematiky s Monikou nejsou vůbec nudné, jako tomu většinou bývá na školách. Dokáže skvělé vysvětlovat, takže není možné, aby jste to nepochopili. Dominuje trpělivostí. Můžu jen doporučit.

Veronika C.

Veronika C.

Neověřená reference

Monika mě doučuje biochemii na státní závěrečnou zkoušku. Je velice milá, vždy skvěle připravená a látku umí srozumitelně vysvětlit. Zároveň se s ní skvěle komunikuje a je možné se na čemkoliv domluvit. Můžu jen doporučit.

Dita T.

Dita T.

Neověřená reference

Doporučuji, velice příjemné doučování. Matika mě začala dokonce bavit.

Helena K.

Helena K.

Neověřená reference

Slečna Monika je milá a spolehlivá. Její hodiny jsou vždy perfektně tematicky připravené. Dceru výuka baví a vidíme u ní jasný pokrok ve znalostech. Doporučujeme, skvělá spolupráce.