Jana H.

Jana H.

Odpovídá do 11 hod., na 20% zpráv
20% 11 hod

Jana H.

Pomůžu ti zdokonalit tvou angličtinu kousek po kousku!

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Doučuje předměty:
Popis Reference Fotky & certifikáty

Popis

*** Mgr. Učitelství AJ a FJ
*** Bc. Cizí jazyky pro komerční praxi
*** studijní pobyt ve Francii a pobyt v Kanadě
*** více než 10 let praxe s ind. výukou
*** časová flexibilita
Certifikáty:
Delf B2
IELTS C1


Sledujte mě na Instagramu či Facebooku @english.tips.and.bits

Vyberte si ONLINE LEKCE a/nebo "OFFLINE" JAZYKOVÉ KOUČOVÁNÍ!
KONZULTACE ZDARMA před zahájením spolupráce

Pracuji jako ONLINE LEKTORKA a překladatelka na volné noze. Mým cílem je vnést angličtinu do vašeho každodenního života a proměnit ji ve váš koníček. Nejčastěji pomáhám studentům středních škol připravit se na MATURITU, ale ráda vám pomůžu i s KONVERZACÍ a celkovým zlepšením vaší úrovně.

Jsem absolventka magisterského studia v oboru učitelství AJ a FJ a bakalářka v oboru Cizí jazyky pro komerční praxi. Své jazykové znalosti jsem zdokonalovala i během studijního pobytu ve Francii a více než ročního pobytu v Montrealu, Quebec, Kanada.

S individuální výukou, kterou považuji i za své hobby, mám mnohaleté zkušenosti. V rámci studia jsem absolvovala praxi na základních školách v Kladně a Plzni a poté jsem dva semestry spolupracovala s několika jazykovými školami.

Koho učím?
- žáky ZŠ
- studenty SŠ (příprava na maturitní zkoušku)
- dospělé
- skupinky

Reference (8)

+ Přidat referenci
Martin E.

Martin E.

Neověřená reference

Jana je vynikající a trpělivá lektorka, která dokáže angličtinu skvěle a srozumitelně vysvětlit. Mám velký problém s angličtinou, ale díky Janě se zlepšuji a vidím na sobě pokrok. Dokáže se zaměřit na konkrétní problém, který podrobně, interaktivně vysvětlí. Na hodinách konverzujeme tak i gramatiku probíráme. Je skvělé, že když se není možné setkat osobně, dokáže látku vysvětlit online. Líbí se mi její flexibilní přístup. Určitě doporučuji i ostatním, kteří nemají štěstí na dobrou lektorku.

Tomas K.

Tomas K.

Neověřená reference

My experience with Jana is positive. She comes to our lessons on time and she is time flexible. Every lesson starts with a conversation and fluently goes over to the grammar. And don´t worry about it. She teaches in a funny and modern way – no paper, everything on-line form. But it´s not easy, you have to prepare homework for each lesson. I can recommend her:)

Lucie S.

Lucie S.

Neověřená reference

Jana mě učí španělštinu před mým odjezdem do Peru a chtěla bych jí touto cestou poděkovat. Není to žádná učebnicová nuda. Oceňuji její flexibilní přístup k individuálním požadavkům, kreativitu a důraz na výuku jazyka v reálných situacích. Jana procestovala kus světa, jazyky nemá naučené jen s učebnic a to vidím jako velké plus.

Eliška H.

Eliška H.

Neověřená reference

Jana je velmi milá a trpělivá lektorka. Její hodiny jsou pestré a zábavné. Dokáže danou látku velice srozumitelně vysvětlit. Rozhodně vidím ve své angličtine veliké zlepšení, tudíž tuto lektorku vřele doporučuji.

MArek J.

MArek J.

Neověřená reference

Jana je skvělá a trpělivá učitelka , díky jejím lekcím jsem se zdokonalil ve výslovnosti a gramatice .Výuka byla zábavná a poutavá . Rozvrh hodin byl flexibilní, doučování probíhalo i ve večerních hodinách a víkendech . Slečnu Janu bych každému vřele doporučil zaručeně si zlepšíte svojí angličtinu .

Fotky a certifikáty