Linh T.

Linh T.

Odpovídá do 22 hod., na 80% zpráv
80% 22 hod
Přijímá nové studenty

Linh T.

Přijímá nové studenty
  • 2 odučené lekce
  • Doučuje také online
  • Od  500 Kč/hod
  • Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Cena Od 500 Kč/hod
Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Jsem studentkou doktorského programu na VŠCHT. Jsem schopna poskytnout komplexní doučování z předmětů: matematika (ZŠ, SŠ), chemie (ZŠ, SŠ), fyzika (ZŠ, SŠ). Již mám zkušenosti se soukromým doučováním (od roku 2016) i prací se skupinou dětí (doučovací centrum Olymp). Vždy se snažím, aby se student cítil dobře a mohl tak plně rozvíjet svůj potenciál, žádné opakování prázdných frází a nudné biflování. Neváhejte mě kontaktovat, ráda Vám pomůžu.

Typy lekcí

Standardní lekce

500 Kč / 45 min.

Reference (20)

+ Přidat referenci
Zita D.

Zita D.

1 odučená lekce

Slecnu Linh muzu vrele doporucit. Syna perfektne pripravila na prijimaci zkousky na stredni skolu (z ceskeho jazyka). Hodiny vzdy probihaly na cas a nikdy nebyl zadny problem s domluvenim se na dalsi hodine. Syn byl s Linh pristupem a vyukou maximalne spokojeny. Vse bylo vzdy velmi dobre vysvetleno a i diky Linh se syn na obe stredni skoly dostal. Linh doporucuji.

Lucie S.

Lucie S.

Neověřená reference

Slečna Linh úspěšně připravila dceru na přijímací zkoušky na SŠ z matematiky, za což jsem velmi vděční. Bez ní bychom to zvládli jen těžko. Vše fungovala přesně podle domluvy a byla ochotná pomoci i velmi rychle, když bylo potřeba. Pravděpodobně se neloučíme na dlouho...:).

Tomáš V.

Tomáš V.

Neověřená reference

Po několika neúspěšných pokusech si najít doučování z matematiky jsem narazil na Linh. Nemám slov, jak jí dostatečně vychválit. Učivu rozumí, vše trpělivě vysvětlí a s individuálním přístupem naučí i člověka, který má jinak s učením velké problémy. Po dobu mých zbývajících studií by mě ani nenapadlo se poohlížet po doučování někde jinde. Moc doporučuji.

Kateřina B.

Kateřina B.

Neověřená reference

Katka B. Linh mě letos připravovala na přijímací zkoušky SŠ z matematiky. Její hodiny vždy byly zajímavé, naučné. Vyšla mi vždy vstříc v tom, že jsem ji předem poslala učivo, kterému jsem nerozuměla. Vše mi v hodině pak vysvětlila. Díky ní jsem se dostala na vysněnou střední školu, přijímací zkoušky jsem zvládla bez problémů. Doporučuju ji.

Jitka B.

Jitka B.

Neověřená reference

Slečna Linh doučuje dceru již třetím rokem matematiku. Je velice trpělivá a hlavně musím ocenit její poctivou přípravu na doučování. Vše dokáže srozumitelně vysvětlit,což bohužel nemohu říct o paní učitelce matematiky, kterou má dcera ve škole. Linh proto doučuje i mou druhou dceru, kterou perfektně připravila na přijímací zkoušky. Díky její dobře odvedené práci se dcera dostala na obě školy. Patří jí obrovské díky.