Sebastian D.

Sebastian D.

Odpovídá do 11 hod., na 100% zpráv
100% 11 hod

Sebastian D.

Zpětná vazba v emailu po hodině a důkladná příprava od rodilého mluvčího

Popis

Chcete rodilého mluvčího? Zajděte prostě do hospody a hovořte.

Chcete naopak kvalitího učitele angličtiny (který navíc bilingvním rodilým mluvčím také je) Pak jste tu správně.

Kvalitní učitel angličtiny s Vámi nemluví o tom "jak jste se měli", jak to tak obvykle na lekcích s rodilými mluvčími bývá. Může to zakomponovat do hodiny dle potřeby, ale rozhodně tím netráví více než pár minut.

Kvalitní učitel:
1) provede důkladnou analýzu Vašich potřeb
2) připraví hodinu, o jejímž tématu a struktuře víte předem
3) při hodině si zapisuje Vaše chyby, slovíčka, která jste neznali, výslovnost, kterou je třeba vylepšit a gramatiku
4) po hodině Vám pošle email, kde je úplně vše uvedeno v tabulkách, abyste si to mohli procvičit nebo vložit do nějaké aplikace jako Quizlet
5) dobrý učitel hovoří s Vámi na předem známá a daná témata, která si společně zvolíme na první hodině a nichž pokaždé víte dopředu emailem

Dobrý učitel je prostě připraven.

Jsem "dobrým" učitelem již 7 let.

Jmenuji se Sebastian Dix, můj otec je z USA a má matka je Češka. Nejvíce pomohu studentům, kteří jsou již unaveni klasickými hodinami s rodilými mluvčími, kde se hovoří neustále na ta samá témata "Jaký byl víkend?"

Zároveň pomohu těm, kteří potřebují prostě rodilého mluvčího, který je kvalifikovaný. Mám certifikát TEFL (to není běžný certifikát jazyka, to je certifikát pro učitele, nelze ho získat jen tak a je drahý) pro rodilé mluvčí.

Pokud si v angličtině nevěříte a čas od času jste v koncích a potřebujete nutně češtinu, nebudeme to dělat často, ale tato možnost tady je, jelikož česky umím.

Mám 7 let zkušeností s firmami, státními organizacemi, lidmi co potřebují připravit na pohovor, lidmi co potřebují dělat prezentace v práci a komunikovat s mateřskou společností v zahraničí, lidmi co mají angličtinu jako koníček a chtějí se hlavně bavit, dětmi (ne příliš mladými, to pak přes Skype nelze, řekl bych 12 let a výše), dokonce lidmi, kteří ani hovořit anglicky nechtějí (to není ideální varianta).

Na vyžádání mohu dodat četné reference. Některé mohu poslat obratem i s kontaktem na dotyčného / dotyčnou studentku.

Naše první schůzka trvá 30-60 minut, ze ZDARMA a během hodiny s Vámi proberu Vaše potřeby důkladně. Doporučím strukturu hodin a určím další postup. Po zaplacení první hodiny proběhne první hodina. Platí se 1 hodina dopředu.

Zrušení hodiny 24 a více hodin před hodinou samotnou je zdarma. Zrušení 24 hodin a méně před hodinou je za poplatek 50 procent ceny hodiny.

Neseriózní studenti, kteří často ruší nebo se ve skutečnosti posunout něchtějí, budou časem nahrazeni seriózními, ale nebojte, jsem jinak velmi přátelský a hodiny mohou probíhat uvolněně a neformálně. Jen mi záleží na tom, aby byly z mé strany připravené dopředu, včas a s ohledem na Vaše potřeby.

Neváhejte se na cokoli zeptat.

Do konce ledna 2018 budou možné hodiny přes Skype. Mám bohaté zkušenosti a nikdy v tom nebyl problém. Jsou naopak lepší, student nemusí dojíždět ke mně do učebny a časově jsme pak velmi flexibilní.

Časy hodin jsou o vzájemné dohodě. Čím dříve, tím z mé zkušenosti lépe pro Vás a Vaši soustředěnost.

Neváhejte mě kontaktovat. Čím dříve se v angličtině posunete, tím dříve se posunete i prakticky ve všech dalších oblastech Vašeho života, ať už karierních či osobních.

Budu se těšit!

Sebastian Dix