Kristýna J.

Kristýna J.

Odpovídá do 48 hod., na 40% zpráv
40% 48 hod+

Kristýna J.

Individuální doučování v Praze

Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Reference

Popis

Jsem absolventkou ČZU oboru zoorehabilitace a už více jak 5 let se věnuji INDIVIDUÁLNÍMU doučování dětí v rámci ZŠ. Práci s dětmi předškolního věku se věnuji 4 roky. Doučuji žáky od 1. třídy ZŠ (ČJ, M, BI, CH ..) i SŠ (CH) až po vysokoškolské studenty (CH). Mám zkušenosti s žáky s dyslexií či problémy se soustředěním. Nabízím letní přípravu na reparáty na ZŠ,SŠ (matematika, chemie, biologie) či letní přípravu před zahájením školního roku. Nabízím již druhým rokem- přípravu na státní přijmací zkoušky cermat na SŠ z 5., 7. a 9. třídy.

Doučuji v Uhříněvsi a nebo mohu dojíždět za studenty.


Reference (6)

+ Přidat referenci
Michaela P.

Michaela P.

Neověřená reference

Slečna Kristýna doučuje mojí dceru matematiku od páté třídy. Dcera je s ní moc spokojená a hlavně jsou vidět výsledky :-). Slečna Kristýna je spolehlivá a vždy dobře komunikuje.

Vlasta T.

Vlasta T.

Neověřená reference

Kristýnka je svědomitá, 100% spolehlivá a klidná dívka. Velmi pěkně připravila mého vnuka na opravnou zkoušku z matematiky. Je vždycky na hodinu připravená, příjemná - vnuk si ji velmi oblíbil.

Vlasta T.

Vlasta T.

Neověřená reference

Kristýna je velmi milá, příjemná dívka, na hodinu je výborně připravená, skvěle připravila mého vnuka na reparát z matematiky. jsem jí moc vděčná, že nakonec zkoušku zdolal.

Renata P.

Renata P.

Neověřená reference

Slečna Kristýna je moc prima, umí vysvětlit, připravená, dochvilná, ochotná dorazit i o víkendu. Doporučujeme.

Helena O.

Helena O.

Neověřená reference

Slecna Kristyna je vynikajici, doucuje dceru matematiku a je naprosto spokojena jak dcera, tak i ja. Velmi spolehliva, mila a hlavne dokaze diteti vse vysvetlit. Vice takovych mladych lidi by bylo fajn.