Aneta D.

Aneta D.

Odpovídá do 3 hod., na 90% zpráv
90% 3 hod

Aneta D.

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:
Popis Reference Blogy

Popis

Hello,

mám velice pozitivní vztah k anglickému jazyku již od mého dětství. Po ukončení střední školy jsem se rozhodla vycestovat do Velké Británie, kde jsem absolvovala bakalářský obor na Nottingham Trent University v marketingu a komunikaci. Během tohoto studia se mi také naskytla neuvěřitelná příležitost pracovat pro společenost zprostředkovávající jazykové a zahraniční pobyty pro studenty z různých zemí světa a součástí této práce byly také zahrnuty pracovní cesty do Spojených Států. Měla jsem tedy také příležitost poznat jinou kulturu a zúčastnit se firemních schůzek a vyjednávání. Po třech letech těžké práce jsem se rozhodla práci přerušit a po ukončení bakalářského studia jsem se přihlásila na magisterské studium v projektovém managementu na Northumbria Universtiy Newcastle. Během tohoto studia jsem si přivydělávala jako tlumočnice na policejních stanicích, zdravotních centrech a školách. Byla to skvělá zkušenost. Při této práci jsem si uvědomila, jak mě anglický jazyk naplňuje a moc ráda bych moje jazykové schopnosti a znalosti předala lidem, kteří se potřebují naučit angličtinu ať už z pracovních, stujiních nebo osobních důvodů.

Angličtinu učím již téměř dva roky a kromě individuální výuky jsem vyučovala intenzivní skupinový kurz obchodní angličtiny v rámci projektu s Jazyky za prací v Karlovarském kraji sponzorovaném Evropskou unií.

V mých hodinách se také snažím seznámit studenty s kulturou v anglicky mluvících zemích stejně tak, jako dávat starým a jednotvárným tématům nové obohacení. Vyučuji angličtinu osobně v Plzni nebo přes Skype. Všechny materiály si připravím a nemusíte si kupovat žadné učebnice. (Při výuce přes Skype, používám sdílení obrazovky a onlinové tabule, které zajišťují efektivní výuku, jako by byl student ve třídě. K tomu všemu výuka přes Skype šetří čas.) Ihned po výuce Vám všechny materiály použité v hodině zašlu.

Jelikož jsem sama absolvala pohovor ve Velké Británii jako uchazeč, ale i jako člen komise, moc ráda Vás připravím na pracovní pohovor, upravím životopis a projdu si s Vámi nejčastější otázky při pohovoru a stejně tak i ty nejsložitější (podle Vaší úrovně).

Nabízím hodiny za 250 Kč/ 60 minut. Pokud si nejste jisti, že je Skype výuka přímo pro Vás, nabízím první spojení ZDARMA, ve kterém Vám vše vysvětlím, ukáži a popovídáme si v angličtině, aby jsem zjistila, jaká je Vaše úroveň.

Vytvořila jsem také Facebookovou stránku pro mé studenty a na tuto stránku přidávám různé studijní materiály, které pomáhají mým studentům vylepšit znalosti anglického jazyka.
https://www.******

Těším se na naše hodiny!


Reference (1)

+ Přidat referenci
Iveta U.

Iveta U.

Neověřená reference

Hodiny s Anet mě hrozně baví, protože jsou aktivní, energické, zábavné, interaktivní a opravdu přínosné. Jde na ní vidět, že ji agličtina baví. Vždycky toho stihneme hrozně moc, používá hodně různých zdrojů, témata jsou zajímavá a rozhodně to je něco jiného než nudná klasika ve škole. Její stránka na facebooku je také super a vždycky se těším, co dalšího tam najdu. Opravdu doporučuju hodiny všem!! :-) Budou Vás bavit!! :-)

Blogy (1)

Offline nebo online výuka cizího jazyka?

Mnoho znás má jistě zafixovanou klasickou výuku jazyka ve třídě nebo doučování u učitele či žáka doma. Dnešní doba je ale velice uspěchaná a tato klasická výuka stojí žáky a učitele čas i peníze. V…