Hedvika G.

Hedvika G.

Odpovídá do 6 hod., na 80% zpráv
80% 6 hod

Hedvika G.

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Reference

Popis

Jsem studentka Matematicko-fyzikální fakulty Univerzity Karlovy s širokými znalostmi technických oborů a s gymnazijními znalostmi téměř všech standardních předmětů. Mám velké zkušenosti s doučováním dětí i dospělých, roky jsem doučovala spolužáky, připravovala jsem děti a studenty na příjmací zkoušky na sš a gymnázia, na maturity, na příjmačky na vš. Mluvím plynně anglicky, byla jsem 4 měsíce v Irsku jako Au-pair, studovala jsem ve Švédsku, nemám problém s výukou v angličtině. Preferuji učení, které vede k pochopení látky a ne k rychlému zapomenutí. Všichni byli vždy s mým učením velmi spokojeni, rodiče dětí nadšení, studenti motivovaní.
Cena za doučování 400 kč/hodina při docházce ke mně domů, 500 Kč/hodina při mém docházení k Vám. U starších studentů preferuji výuku 1,5 - 2 hodiny v kuse kvůli typicky lepšímu a hlubšímu pochopení látky.
Prosím, kontaktujte mě na email *****@***, nepoužívejte kontaktní formulář této stránky.

Reference (3)

+ Přidat referenci
Renata P.

Renata P.

Neověřená reference

Velmi doporučuji slečnu Hedviku Gedeonovou. Dceru i syna učila dva a půl let (dceru dodnes učí jízdě na koni). Bez ní by látku nezvládali a neodmaturovali by. Vždycky ji měli rádi a byli s ní spokojeni. Oceňuji ochotu se vždy domluvit, není pro ni nic problém. Jednou narychlo vysvětlovala těsně před testem dceři látku po telefonu (dcera zapomněla na test).

Milan P.

Milan P.

Neověřená reference

Dobrý den, studuji ČVUT v Praze, byl jsem Hedvičin spolužák na gymnáziu. Vždy jsem měl problém s češtinou a angličtinou, kterou jsem se musel opravdu trénovat. Nejsem moc dobrý na jazyky. Hedvika mě však formou konverzací o zajímavých tématech přiměla se rozmluvit, což vedlo nejdříve ke zlepšení známek ve škole, později (po přidání gramatických cvičení a mnohého dlašího) k úspěšné maturitě z Anj. Z češtiny mě naučila jako jediná na světě, jak správně psát čárky :D Má opravdu velkou trpělivost a skvěle umí naladit na učivo.

Iveta M.

Iveta M.

Neověřená reference

Hedvika je opravdu velmi milá slečna, naučila mě celé 4 roky střední školy, kdy jsem jen dělala jeden reparát za druhým, během jednoho roku. Nakonec jsem složila státní maturitu z matiky za 3 a z češtiny dokonce za 2. Učení mě s ní dokonce začalo bavit a přivedla mě k myšlence VOŠky. Děkuji za skvělou motivaci k učení a nekonečnou trpělivost! Velmi doporučuji! Iveta