Michaela K.

Michaela K.

Odpovídá do 10 hod., na 90% zpráv
90% 10 hod

Michaela K.

Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:

Popis

*UPDATED*

Hi there!

I'm a student of English and Special Education at the Faculty of Education.

I graduated in June 2017 and got my bachelor degree at Masaryk University in Brno. Since Sempteber 2017 I've been studying at Palacký University in Olomouc since it's a nicer and smaller city ;-)

So far I've had a two-week-long work experience in London, an English course for future teachers in Devon and last summer I spent in the Orkney Islands (Scotland) where I worked as a housekeeper and waitress.

Although I'm quite proud to be a Czech, I love English and I'd like to help you to improve your language skills - we can have lessons of general English focused on all areas such as reading, grammar etc... Or we can just have a relaxed lesson of English conversation to improve your speaking skills. - it's up to you!

I'm looking forward to hearing from you!

___________________________________

Zdravím!

Je mi 22 a jsem studentka oboru angličtina a speciální pedagogika na PdF. V červnu 2017 jsem získala bakalářský titul na Masarykově univerzitě v Brně. Od září 2017 studuji NMgr. studium na univerzitě Palackého v Olomouci.

V rámci programu Leonardo da Vinci jsem byla 2 týdny v Londýně, kde jsem vypomáhala v charitní organizaci. V únoru jsem se zúčastnila týdenního kurzu angličtiny pro budoucí učitele a léto jsem strávila ve Skotsku, kde jsem pracovala na hotelu jako pokojská a servírka.

Protože angličtina je nejen mým studijním oborem, ale i koníčkem, ráda vám pomůžu zlepšit se v tomto jazyce. Buď obecné dovednosti jako gramatiku, nebo se můžeme domluvit na odlehčených konverzačních hodinách - záleží na vás :-)

Budu se těšit, ahoj! :-)

_______________________________________________________________

***Pokud máte zájem o doučování, napište ve zprávě prosím podrobnější informace, které dny můžete a jaké hodiny očekáváte, jestli spíše hodiny konverzační, nebo vysvětlení gramatiky apod., děkuji***

***Od září budu pondělí - čtvrtek v Olomouci, takže na Vsetíně je možno doučování ve čtvrtky večer a dále pak pátek, sobota, neděle kdykoliv během dne dle domluvy***

Fotky a certifikáty