Renata M.

Renata M.

Odpovídá v průměru do 8 hodin.
8 hod

Renata M.

Účetnictví a daně - žádná věda

Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Popis Reference

Popis

V oboru účetnictví působím více jak 28 let, sedmým rokem učím na střední škole předměty účetnictví a finance. Mám vystudovanou VŠ v oboru účetnictví a finanční řízení firmy, pedagogické minimum na NIDV a andragogiku na UJAK Praha. Při výuce se snažím propojit teorii a praxi. Vzhledem k tomu, že v oboru působím řadu let není problém uvádět spoustu praktických příkladů.

V poslední době se mi množí poptávky na pomoc při online testech na všech úrovních škol. Tyto služby neposkytuji. Nabízí doučování, ale ne, že za studenty budu psát test.

Reference (4)

+ Přidat referenci
Jana L.

Jana L.

Neověřená reference

Paní Renata je skvělá. Doučovala mě daně, opravdu vše dokonale zná. Je velmi milá a příjemná což velmi pomáhá, když už tak je člověk z toho celý vystresovaný. Určitě paní Renatu budu ještě potřebovat.

Monika G.

Monika G.

Neověřená reference

Rychle a dobre vysvetlovanie

Tereza Č.

Tereza Č.

Neověřená reference

Mám doučování účetnictví s paní Renatou a musím říct, že takový přístup, učitel - žák sem ještě nezažila. Paní Renata je neskutečně milá, trpělivá a co se týče zkušeností, opravdu tomu, co učí rozumí, což se nedá říct o všech učitelích... Připraví a naučí přímo na míru danému člověku. Rozvahu, se kterou sem měla celkem problém, i když teď vlastně nechápu proč, mi dokázala vysvětlit za 2 hodiny a věřím, že s účtováním taky pak nebude problém. Mohu jedině doporučit.

Jana Š.

Jana Š.

Neověřená reference

Paní renata mě doučovala účetnictví a za 2 měsíce jsem se naučila podvojně účtovat a zvládla hned prvně zápočet. Jsem s ní velmi spokojená a mohu vřele doporučit.