Luke F.

Luke F.

Odpovídá do 48 hod., na 50% zpráv
50% 48 hod+
Přijímá nové studenty

Luke F.

Přijímá nové studenty

Klavírní Meditace - Propojte se s Hudbou, Klidem a Svým Vnitřním Já.

  • Doučuje také online
  • Od  800 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 800 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference Zodpovězené otázky

Popis

Klavírní Meditace! Piano Flow, Piano Yoga

Rád bych vám nabídnul lekce které přinášejí jedinečnou možnost propojit se s hudbou a najít klid uprostřed rušného světa. Naučím vás hrát na klavír z meditativního a relaxačního pohledu, kde každá nota a mezera je klíčem k vnitřní harmonii.

Co vás čeká:

-Meditativní Přístup: Naučím vás hrát klavír s důrazem na plynulost, ticho mezi notami a hlubokým vnímáním zvuku.

- Propojení s Hudbou: Zjistíte, jak se hudba stává prostředkem pro vyjádření emocí a prozkoumání vašeho vlastního hudebního výrazu.

- Klid a Uvolnění: Klavírní hra se stane způsobem, jak se odpojit od stresu a získat klid a uvolnění.

- Individuální Přístup: Lekce jsou přizpůsobeny vašim potřebám a úrovním. Bez ohledu na to, zda jste začátečník nebo pokročilý, přivedu vás k lepšímu porozumění klavírní hudby.

Získejte nový pohled na hraní na klavír a objevte jeho léčivou sílu.

Připoj se k harmonii a radosti v hudbě.

Těším se na setkání !

Krásný den přeje,
Luke Forgeron

Typy lekcí

Standardní lekce

800 Kč / 55 min.

Reference (3)

+ Přidat referenci
Jan B.

Jan B.

Neověřená reference

Líbí se nám individuální přístup. Syn určitě udělal ve hře znatelný pokrok, ale víc než toho si ceníme, že nenásilnou formou získává určitou základní hudební gramotnost a pozitivní vztah ke hře na nástroj a k hudbě vůbec.

Oleg M.

Oleg M.

Neověřená reference

Jmenuji se Oleg a jsem architekt, který navštěvuje Lastwinskou školu už více než půl roku ve svém volném čase. Líbí se mi osobní a kreativní přístup a také v neposlední řadě velká flexibilita. Jelikož mám poměrně obsazený týden kvůli práci, tak Lastwinska škola byla pro mne jedinou možnosti v Praze, kde jsem byl schopen doučování vůbec mít v poměrně pozdních hodinách po pracovní době. Baví mně na výuce různorodost podání materiálu, výuka poměrně složitých věci (hrou) a volným přístupem, při kterém dokáži dokonce i improvizovat u klavíru a poznávat nástroj lépe než při standardním podání, se kterým také mám dlouhé zkušenosti. Rozhodně bych doporučoval školu zkusit, obzvlášť dospělejším lidém, které váhají s výukou začít kvůli věku nebo nedostatkem času.

Martina S.

Martina S.

Neověřená reference

Díky této skvělé škole s individuálním přístupem a přátelským jednáním, se dcera bez žádného stresu na lekce těší a užívá si je

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Luke F.

rozdíl mezi sopránovou a altovou zobcovou flétnu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda by mi tu někdo vysvětlil rozdíl mezi sopránovou a altovou zobcovou flétnu. Vím že prstoklad je stejný, jen je posunuta stupnice od F1. Ale proč tomu tak je, když ve výsledku hraju úplně stejně na oba nástroje? Velice dekuji