Patrik U.

Patrik U.

Odpovídá do 21 hod., na 70% zpráv
70% 21 hod

Patrik U.

Problematice rozumíš, až když ji dokážeš vysvětlit malému dítěti - R.P. Feynman

Preferované časy: večer, víkend
Popis Reference Zodpovězené otázky

Popis

Nově jsem doktorským studentem Fakulty Jaderné a Fyzikáně Inženýrské, ČVUT, obor Matematická fyzika, konkrétně se zabývam kvantovou teorií gravitace. Díky oboru, tématu práce a svému dlouholetému zájmu mám veliký přehled ve fyzice a ve všech matematických nástrojích k fyzice potřebné.

Matematiku a fyziku jsem vysvětloval spolužákům již od začátku osmiletého gymnázia a pomáhal jsem jim s přípravou na náročnejší verzi státní maturity z matematiky (rok 2012).
Poslední roky jsem doučoval mnoho vysokoškoláků z ČVUT, VŠE, ČZU i UK ze základů kalkulu, nicméně nejvíce studentů mám z řad středoškoláků. Formou hravého kroužku pak učím matiku a fyziku dokonce i u 8mi letých dětí :)

Jsem trpělivý, přátelský a při vysvětlování volím různé způsoby a postupy tak, aby co nejlépe vyhovovaly danému studentovi. Dávám přednost postupům, kdy si doučovaný na problém najde odpověd sám a učí tak hlavně sám sebe. Snažím se o co největší provázání abstraktní matematiky se světem okolo nás a o používání ilustrací a analogií. Matematika a fyzika byly vždy mou vášní a snažím se pro ně nadchnout i ostatní.

I am well able to teach in English, since I spent 10 months in a New Zealand and English is my main language of study.
Angličtinu mohu také do jisté úrovně (cca do B2) doučovat, nicméně nejsem držitelem žádného certifikátu.

Nabízím doučování jak lidem, kteří si nevědí rady, tak těm, kteří by chtěli pochopit něco navíc a do hloubky a mají o problematiku zájem.

Rozsah látky: komplet SŠ, většina VŠ (pokročilé partie raději na dotaz), programování - základy/na dotaz

Cena:
VŠ: 300-dle dohody kč/60min
SŠ: 250-350 kč/60min

Preferuji 90min a 120min lekce. Výuka probíhá u mě ve škole kousek od Staroměstské.

Reference (6)

+ Přidat referenci
Markéta P.

Markéta P.

Neověřená reference

Patrik si skvěle poradí i se žáky 1.stupně ZŠ, v našem případě jde o nástavbovou matematiku a vysvětlení různých fyzikálních jevů a principů. Naše děti na Patrikovy hodiny těší a zcela ho integrovali do svých "rozvrhů". Konstrukce vzdušného děla byla zatím pomyslným vrcholem :-)

Deleted-7d68bf D.

Zrušený účet

Neověřená reference

Doučování od Patrika je velmi kvalitní.Má velice přátelský přístup,takže jsem naprosto spokojená a upřímně ho doporučuji všem, kteří maji problemy s pochopenim latky

Vojtěch P.

Vojtěch P.

Neověřená reference

Patrik umí perfektně vysvětlit i vysokoškolskou látku, má skvělý přístup a široký rozhled. Jednoznačně doporučuju!

Marie F.

Marie F.

Neověřená reference

Ptrik velice dobře vysvětlí i vysokoškolskou matematiku. Studentovi ztracenému v látce dokáže problematiku přiblížit na příkladech a z různých pohledů. Vůči svým studentům je trpělivý.

Eva K.

Eva K.

Neověřená reference

Patrik dokázal dceři vysvětlit látku tak, že sama přicházela na další varianty řešení a zkoušela i těžší příklady. A dokonce ji matematika začala bavit, přestože do té doby to byl pro ni velký strašák.

Zodpovězené otázky (8)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Patrik U.

Nevím si rady s výpočtem

Čerpadlo má výkon 4,5 jo a je v provozu po dobu 10 minut. Urči: a) jak velkou práci vykoná b) hmotnost přečerpané vody která byla čerpána 5 minut

Patrik U.

Diferenciální rovnice

Vypočítejte diferenciální rovnice:

Patrik U.

Delitele čísel

Jakým čísly jde dělit číslo 265

Patrik U.

Komplexní čísla, derivace, polynom

1.[5 bodů] Zapište ve tvaru součinu kořenových činitelů polynom, o kterém víte že: - má koeficient u nejvyšší mocniny rovný 3, - všechny jeho kořeny jsou trojnásobné, - všechny jeho kořeny jsou 3, 4-3i, 4+3i. 2.[10 bodů] Čemu se rovná (