Denisa V.

Denisa V.

Odpovídá do 48 hod., na 10% zpráv
10% 48 hod+

Denisa V.

Doučování matematiky v Berouně a okolí

Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:
Popis Blogy Zodpovězené otázky

Popis

Nabízím doučování matematiky - učivo základní a střední školy, základy vysokoškolské matematiky. Je rovněž možnost se přímo věnovat přípravě na přijímací zkoušky na střední školy a gymnázia či na maturitní zkoušku.

Jsem absolventkou bakalářského studia Univerzity Karlovy (Pedagogická fakulta, obor Matematika se zaměřením na vzdělávání), nyní pokračuji v navazujícím magisterském studiu.
Studovala jsem na osmiletém gymnáziu v Berouně a vlastním certifikát z nepovinné maturitní zkoušky Matematika+.

Zkušenosti s doučováním mám již několik let. Pravidelně doučuji žáky základních i středních škol, zejména na přijímací zkoušky, ale i kvůli běžné výuce a testům.

Nabízím vám možnost docházet přímo ke mně (Králův Dvůr, Počaply) nebo mohu dojít/dojet v blízkém okolí k vám (Beroun, Zdice, Žebrák, Hořovice aj.) či na veřejné místo.

Blogy (1)

Jak přijít na kloub matematice

Čím déle matematice rozumím a snažím se své znalosti předat dalším studentům, tím více zjišťuji, jak ohromné množství lidí má právě z tohoto předmětu strach a hned od začátku si zafixovali, že tomu…

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Denisa V.

španělština - kontrola krátkého textu

Zdravím, pokud je zde někdo, kdo by mi opravil/přepsal/zkontroloval krátký text na hodinu španělštiny, budu moc ráda. Text má být stížností na restauraci, kde jsem měla oslavu narozenin. Ve španělštině hodně plavu a to hlavně v časech, které jsou pro toto celkem zásadní, proto bych vám byla moc…