Lenka M.

Lenka M.

Odpovídá do 18 hod., na 40% zpráv
40% 18 hod

Lenka M.

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:

Popis

Hello!

I'm an English language teacher based in Brno, but I also teach via Skype, Zoom, and other online platforms. I grew up in Canada my English is at the level of a native speaker. I have five years of teaching experience with all levels and aspects of the English language.

Because everyone's needs, preferences, and experiences of English are different, so is my approach to each of my students. I'm friendly and patient, there is no need to be afraid of making mistakes. Whether you need to start speaking, review grammar, or begin learning English for the first, second, or tenth time, please get in touch with me.

Cheers!
______________________________________________________________

Zdravím!

Jsem lektorka angličtiny z Brna, nyní učím i přes Skype, Zoom a jiné online platformy. Nabízím výuku a doučování všech úrovní angličtiny, výuce se věnuji pět let. Vyrůstala jsem v Kanadě, angličtinu mám na úrovni rodilé mluvčí.

Všichni mají jiné potřeby, preference a zkušenosti s angličtinou, proto ke každému studentovi přistupuji individuálně. Jsem trpělivá, není čeho se bát. Pokud se potřebujete rozmluvit, zopakovat gramatiku, nebo začít s angličtinou poprvé či podesáté, neváhejte mě kontaktovat.

Na viděnou!