Michaela M.

Michaela M.

Odpovídá do 22 hod., na 70% zpráv
70% 22 hod

Michaela M.

Doučování jazyků v HK

Cena Od 400 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

Ahoj, vyučuji v Hradci Králové angličtinu a španělštinu - od začátečníků až po pokročilé studenty, pomohu ti se rozmluvit, pomohu s gramatikou a připravím tě na zkoušky nebo maturitu. Doučuji děti i dospělé. Doučování je dopoledne i odpoledne. Ozvi se a domluvíme úvodní hodinu, na které si upřesníme tvoje priority a znalosti. Hodiny přizpůsobím tvým požadavkům a přáním. Vyučuji také přes Skype/ Zoom - studijní materiály jsou zaslány emailem před hodinou, po hodině zasílám feedback s probranou látkou. Těším se na vás. Víš jak, kolik jazyků znáš, tolikrát jsi člověkem:-)))

Typy lekcí

Standardní lekce

400 Kč / 55 min.

Reference (8)

+ Přidat referenci
Gabriela L.

Gabriela L.

Neověřená reference

Prostě Best of 😂 Jsem člověk ktery u ničeho nevydrží a po chvili se většinou na vše vykašle. U Michaeli je to jiné,diky jejímu přátelskému a tolerantnimu přístupu a uvolněné atmosféře,se na každou hodinu těším, cítím ze dělám pokroky a pripadam si jistější... Jsem vážně nadmiru spokojená je skvělá 😊

Zuzana D.

Zuzana D.

Neověřená reference

Jsem moc ráda, že jsem našla tak skvělou osůbku na doučení mé věčně začátečnické angličtiny. Setkala jsem se s krásným a přátelským přístupem, kde je trpělivost a ochota namístě. Jsem maximálně spokojená a určitě doporučuji.

Gabriela S.

Gabriela S.

Neověřená reference

Naprostá spokojenost, výborná spolupráce s rodiči dětí co doučuje...mohu doporučit

Pavla Ž.

Pavla Ž.

Neověřená reference

Lepší lektorku jsem si asi nemohla vybrat:). Docházím na hodiny španělštiny (začátečník) a už jen díky jejímu pohodovému a přátelskému přístupu se vždy cítím jako u kamarádky na kávě, přestože se výuce věnujeme na 100%:). Za mě jednoznačně "DOPORUČUJI"

Anežka J.

Anežka J.

Neověřená reference

Stoprocentní spokojenost. Po cca dvou měsících zlepšení známky o stupeň. Paní učitelka je ke všemu velmi milá a příjemná.

Fotky a certifikáty