Jan S.

Jan S.

Odpovídá do 1 hod., na 80% zpráv
80% 1 hod

Jan S.

  • Doučuje také online
  • Od  1000 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 1000 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference

Popis

S doučováním mám bohaté zkušenosti, zaměřuji se na vysvětlení a následné pochopení podstaty látky, názorné postupy a nákresy, které pomohou při řešení úloh, atd. Nemálokrát jsem při doučování zaslechl "Ahá, proč mi tohle nikdo neřekl dřív." Na doučování mám zpravidla dobré ohlasy a věřím, že lidé, které doučuji, se látku skutečně naučili a pochopili ji.

Jsem student magisterského studia fyziky na Masarykově univerzitě, bakalářské studium jsem ukončil s červeným diplomem, pravidelně jsem se úspěšně účastnil předmětových soutěží a olympiád v matematice a fyzice na mezinárodní úrovni a několik let jsem vedl brněnský matematický korespondenční seminář pro středoškoláky. Jsem přátelský, komunikativní a otevřený.

Typy lekcí

Standardní lekce

1000 Kč / 55 min.

Reference (2)

+ Přidat referenci
Ing. L.

Ing. L.

Neověřená reference

Pan Jan je velmi příjemný, odborně zdatný a spolehlivý doučující. Dochází k nám na doučování matematiky a fyziky. V matematice se začínají v hodnocení ve škole kladně projevovat jeho výsledky doučování. Ve fyzice je to horší, poněvadž vnuk nechápe zákonitosti fyziky a prozatím se učí jen zpaměti poučky.

Anna Š.

Anna Š.

Neověřená reference

Rýchlo sme sa dohodli na čase a mieste. Počas doučovania mi zodpovedal všetky otázky tým najjednoduchším spôsobom. Tempo udržiaval ani rýchle ani pomalé, takže som stíhala pochopiť látku a zároveň sme nestáli dlho pri jednej problematike.