Dana V.

Dana V.

Odpovídá do 48 hod., na 70% zpráv
70% 48 hod+

Dana V.

Přijímám nové studenty

Cena Od 450 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Vyučuji francouzštinu od roku 2007, angličtinu od roku 2009. V podstatě jsem s těmito jazyky profesně v kontaktu od své střední školy. Učím děti i dospělé, začátečníky i pokročilé, skupinky i jednotlivce. Jazyky a poznávání nové kultury mám ráda a ve svých kurzech se je snažím přiblížit studentům tak, aby si i oni k nim získali pozitivní vztah.

Hodiny připravuji vždy podle potřeb studentů, takže je možné jít mílovými kroky vpřed nebo pilovat látku, dokud je třeba. Výuku připravuji především hravou a přirozenou formou, hodiny připravuji na základě vyhodnocení způsobu vstřebávání výuky studenta. Formu lze tedy dohodnout různorodou. Do výuku zařazuji Montessori prvky. K výuce přistupuji celostně a podporuji sebemotivaci studenta.

Několik let jsem strávila ve Francii a několik měsíců v Anglii. Být přímo součástí francouzské a anglické mentality je asi nejrychlejší krok k tomu, jak se jazyk naučit. Ráda toto své poznání předám dál. Protože učení se jazyku v souvislostech s mentalitou, kulturou, reáliemi je mnohonásobně efektivnější.

Mám VŠ vzdělání ve fj, z fj mám nejvyšší certifikát DALF a z aj státní zkoušku. Absolovala jsem Montessori kurz, kurzy psychologie učení a dále se vzdělávám.

Výuku je možné také dohodnout po jednotlivých hodinách
nebo i jako intenzívní několikadenní/víkendový kurz.

Cena za 60min/350-450Kč dle náročnosti lekcí

Za studenty dojíždím jen v rámci Prahy 4 a Prahy 10. Výuka může probíhat také v Praze 10-Strašnicích. Také lze domluvit hodiny online.

Typy lekcí

Standardní lekce

450 Kč / 55 min.

Reference (1)

+ Přidat referenci
Martin S.

Martin S.

Neověřená reference

Mám s paní profesorkou Velitšovou jednoznačně skvělou zkušenost. V individuálním přístupu, schopnosti udržet pozornost, srozumitelně vysvětlit látku i ve snaze najít vhodná cvičení šitá na míru, která navíc nejsou nudná, byla prostě úžasná. Když se k tomu přidá trpělivost a lidská vstřícnost, od „frániny“ se už neodtrhnete... Jednoznačně doporučuji. Sám zvažuji pokračovat ve výuce, ačkoli mám již přípravu na zkoušku za sebou. Au revoir! Martin