Soňa P.

Soňa P.

Odpovídá do 6 hod., na 70% zpráv
70% 6 hod
Přijímá nové studenty

Soňa P.

Přijímá nové studenty

Doučování čj a matematiky pro žáky ZŠ + příprava na přijímačky na SŠ

  • Od  600 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 600 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Zodpovězené otázky

Popis

Dobrý den, nabízím doučování českého jazyka a matematiky pro všechny stupně ZŠ včetně přípravy na přijímací zkoušky na SŠ. Je možné se domluvit i na individuální výuce žáka či skupinové výuce.
Jsem absolventka vysoké školy ekonomického zaměření a s doučováním těchto předmětů mám mnohaleté zkušenosti.

Matematika - komplexní výuka matematiky zaměřená na jednotlivé problematické oblasti, intenzivní příprava před písemnými pracemi, dlouhodobé doučování po celý rok včetně prázdninového kondičního opakování, příprava k přijímacím zkouškám na SŠ.

Český jazyk - výuka čtení a psaní pro nejmenší žáky a komplexní výuka pro starší žáky, doučování k přijímacím zkouškám na SŠ.

Pro zájemce o doučování na školní rok 2024/2025 poslední volná místa! V případě zájmu již nabírám zájemce pro rok 2025/2026.

Možná i výuka o letních prázdninách - opakování a příprava na přijímací zkoušky.

Typy lekcí

Standardní lekce

600 Kč / 60 min.

Reference (20)

+ Přidat referenci
Olga P.

Olga P.

Neověřená reference

Skvělé doučování!!! Soňa je velice milá a ochotná nejen k dětem, ale i v komunikaci s rodiči. Ve všem nám vždy vyšla vstříc a dcera byla nadšená jejím klidným, věcným a zároveň kamarádským přístupem. Vše dokáže vysvětlit a procvičit až k úplnému pochopení látky. Na doučování chodila dcera moc ráda a bylo to znát i na výsledku – přijata na nejprestižnější gymnázia v Brně. Děkujeme a opravdu DOPORUČUJEME!!! Olga a Ella

Iva L.

Iva L.

Neověřená reference

Pro dceru jsme hledali doučování při přípravě na 6-leté gymnázium a na Soňu jsem dostala doporučení od kamarádky. Dcera chodila na doučování strašně ráda a těšila se tam, což se promítlo i do toho, že se připravovala i sama doma bez nucení. Soňa má k dětem velmi kamarádský vztah, je trpělivá a spolehlivá. Když jsem potřebovala hodinu změnit nebo s něčím poradit, byla kdykoliv na telefonu nebo mailu. Vždy ochotná pomoci. Dcera z ní byla nadšená a já také:-)

Nóri H.

Nóri H.

Neověřená reference

Soňa je úžasná! Umí všechno dokonale a cílevědomě vysvětlit bez zbytečného okecávání, její vysvětlení umožňuje danou věc s jistotou používat i v jiných kontextech. Učení s ní není žádný stres, ani nuda. Její přístup je velmi milý, otevřený a přátelský. Vřele doporučujeme.

LauraStar *.

LauraStar *.

Neověřená reference

Jsem moc ráda, že mě doučovala právě Soňa. Doučovala mě na přijímačky, které jsem hlavně její zásluhou napsala skvěle a mohla jsem si vybrat mezi oběma gymnázii, která jsem si zvolila. Vše mi vysvětlila, vše jsme spolu procvičily a vždy mi vyšla vstříc Vřele doporučuji.

Vanessa S.

Vanessa S.

Neověřená reference

Pokud hledáte doučování, tak lepší doučování určitě neseženete! Chodila jsem na doučování cca 3 roky a lepší doučování jsem si nemohla přát. Vždy, když jsem psala nějaký test, nebo jsem potřebovala s něčím pomoct, tak byla Soňa vždy ochotná pomoct a na telefonu 24/7. Doučování mi vyhovovalo, a dokonce jsem chodila na doučování i hrozně ráda(to si myslím, že se stává málokdy). Soňa má neskutečný a úžasný styl doučování, který si myslím bude vyhovovat každému. A výsledkem doučování bylo, že jsem se dostala na střední školu na kterou jsem chtěla, a nejen to, ale kdykoli jsem se připravovala se Soňou, tak jsem test vždy napsala dobře. Ještě jednou mockrát děkuji a doučování můžu vřele doporučit.

Zodpovězené otázky (6)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Soňa P.

Jaký je rozdíl mezi slovy „sami“ a „samy“ v češtině? Potřebuji porozumět jejich správnému použití.

Jak rozlišovat mezi slovy „sami“ a „samy“ v českém jazyce? Potřebuji podrobné vysvětlení, které mi pomůže porozumět jejich gramatickým odlišnostem a zajistí správné použití ve větách.