Marek Č.

Marek Č.

Odpovídá do 4 hod., na 100% zpráv
100% 4 hod
Přijímá nové studenty

Marek Č.

Přijímá nové studenty

Spolehlivé doučování a příprava na gymnázia či maturitní zkoušky

  • Doučuje také online
  • Od  650 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 650 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

Ahoj,
nabízím doučování z českého jazyka (jak pro cizince, tak pro Čechy), matematiky, ekonomie a angličtiny. S doučováním různých věkových kategorií mám zkušenosti přibližně 5 let. Co se týče češtiny a matematiky, doučuji problematiku základních až vysokých škol spolu s přípravou na maturitní či přijímací zkoušky na gymnázia/VŠ. V angličtině se věnuji především konverzacím nebo přípravě na anglické certifikáty KET, PET, FCE, CAE, IELTS, TOEFL, maturitní zkoušky, přijímací zkoušky na gymnázia a VŠ nebo pracovní pohovory. Žáci základních a středních škol jsou ale také vítáni. Probíraná témata a obsah lekcí jsou flexibilní a vždy se řídí podle představ a potřeb žáka.

V srpnu 2016 jsem dokončil magisterské studium International Managementu v holandském Utrechtu a momentálně se nacházím zpět v Praze. Pro Pražáky nabízím osobní doučování, pro mimopražské je možností Skype.

V případě zájmu o výuku mě můžete kontaktovat.
Brzy na viděnou!
Marek

Typy lekcí

Standartní lekce

650 Kč / 55 min.

Reference (13)

+ Přidat referenci
Nikola M.

Nikola M.

Neověřená reference

Marek is a great teacher! He helped me improve my confidence in speaking English which I really needed for my studies! Děkuji Markovi i za přípravu na přijímací zkoušky na VŠE. Matiku jsem díky němu pochopila rychle a naučenou látku si pamatuji i téměř rok poté. Díky, Máro :)

Marek B.

Marek B.

Neověřená reference

Mára je skvělý doučovatel,který mě připravil v relativně krátké době na maturitní zkoušky,které jsem poté úspěšně složil. Velmi přátelský a zároveň profesionální přístup....mohu jen doporučit👍

Tetiana D.

Tetiana D.

Neověřená reference

S učitelem jsme velice spokojeni. Připravoval syna na šestileté gymnazium z MA. Svoji práci udělal podctivě a syn úspěšně postoupil. Děkuji, Marku!

Kateřina Š.

Kateřina Š.

Neověřená reference

Mohu jedině doporučit.Marek mě připravoval na prijimacky a zvládla jsem to.

Markéta S.

Markéta S.

Neověřená reference

Marek je velmi spolehlivý pracovitý přátelský komunikativní a svědomitý. Měla jsem obrovské štěstí, že jsem si našla právě Marka, protože je to nejlepší učitel , kterého jsme pro naše dvě děti mohla najít. Díky Marku co pro Barunku s Jírou děláte.

Fotky a certifikáty