Evgeniia D.

Evgeniia D.

Odpovídá do 13 hod., na 50% zpráv
50% 13 hod
Přijímá nové studenty

Evgeniia D.

Přijímá nové studenty

Best tutoring of English and Russian

  • Doučuje také online
  • Od  350 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 350 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:

Popis

Ahoj!

Jmenuji se Evgeniia a nabízím personalizované doučování angličtiny a ruštiny přizpůsobené vašim potřebám. Sedm let jsem žila v zahraničí, kde jsem se intenzivně setkávala s angličtinou, která se tak stala mým hlavním komunikačním jazykem, zatímco ruština zůstala mým mateřským jazykem.

Ať už hledáte zlepšení svých jazykových dovedností v angličtině z akademických, profesních nebo osobních důvodů, nebo se snažíte ovládnout složitosti ruštiny, jsem tady, abych vás vedla každým krokem cesty. Můj přístup je zaměřen na studenta, s důrazem na praktické použití a kontexty z reálného světa, abych zajistila rychlý pokrok a trvalou plynulost.

****************************************************************************************

Hello everyone!

My name Is Evgeniia and I offer personalized English and Russian tutoring sessions tailored to your needs. With seven years of immersive experience living abroad, English has become my primary language of communication, while Russian remains my native tongue.

Whether you're looking to enhance your English language skills for academic, professional, or personal reasons, or seeking to master the complexities of Russian, I'm here to guide you every step of the way. My approach is student-centered, focusing on practical applications and real-world contexts to ensure rapid progress and lasting fluency.

Typy lekcí

Standartní lekce

350 Kč / 55 min.