Oskar K.

Ing. Oskar K.

Odpovídá do 17 hod., na 90% zpráv
90% 17 hod
Přijímá nové studenty

Oskar K.

Přijímá nové studenty
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Reference Fotky & certifikáty

Popis

Som čerstvo doštudovaný inžinier oboru Chemie ochrany životního prosředí na chemickej fakulte VUT v Brne. V Brne aj naďalej žijem a pracujem. Od r. 2012 som držiteľom všeobecnej štátnej jazykovej skúšky z anglického jazyka úrovne B2, pričom anglickému jazyku sa venujem už niekoľko rokov. Strednú školu som ukončil na Gymnáziu Laca Novomeského v Bratislave, kde som získal cenné znalosti angličtiny, ako aj základy nemeckého jazyka. V lete roku 2014 som absolvoval dvojmesačnú pracovnú stáž (práca v laboratóriu org. chémie) v Nemeckom meste Rostock, kde som pracoval a prezentoval výsledky svojej práce výhradne v odbornej angličtine. Nerobí mi problém prísť za študentom alebo urobiť hodinu cez skype. Som pripravený pomôcť študentovi strednej školy s prípravou na maturitu, ako aj komukoľvek, kto potrebuje získať sebavedomie pri rozprávaní, pripraviť sa na skúšku, prípadne posunúť svoju angličtinu na vyšší level.

Reference (2)

+ Přidat referenci
Patrik P.

Patrik P.

Neověřená reference

Oskar, vždy byl perfektně připravený na hodinu. Používal, přehledné schémata a obrázky. To mě pomohlo se orientovat v časech atd. Je velmi trpělivý a vše pěkně vystvětluje. Celé tohle doučení mělo pak obrovský vliv na to, že jsem udělal všechny části maturitní zkoušky. Moc mu děkuji

Ing. L.

Ing. L.

Neověřená reference

Pan Oskar k nám chodí doučovat více jak 1 rok. Je pečlivý, příjemný, odborně zdatný a vždy připravený jak na hodinu chemie, tak hodinu angličtiny. Dodržuje dohodnutý čas, David si ho chválí, že mu rozumí, látka je dobře vysvětlena a na hodiny s ním se vždy těší.

Fotky a certifikáty