Martina P.

Martina P.

Odpovídá do 5 hod., na 60% zpráv
60% 5 hod
Přijímá nové studenty

Martina P.

Přijímá nové studenty

Popis

Jsem absolventka bakalářského studia Matematicko-fyzikální fakulty UK a magisterského studia Managementu na Queen’s University v Belfastu. Během studia fyziky jsem se účastnila různých výzkumných projektů, např. jsem absolvovala dvouměsíční stáž v centru fyzikálního výzkumu CERN v Ženevě či jsem reprezentovala univerzitu na letní škole zaměřené na výzkum v oblasti fyziky živé hmoty ve Štrasburku.

Doučování matematiky a fyziky se věnuji 11 let. Pomáhám s přípravou na přijímací zkoušky na vysokovou školu a na gymnázia. Pomáhám také s přípravou na zkoušky na vysoké škole. Pracuji se studenty a žáky na zlepšením známek ve škole, ať už na gymnáziu, střední škole či na základní škole, a lepší pochopení látky.

Při hodinách se snažím podpořit žáky, aby svou snahou a společnou prací získali pochopení základních principů v matematice a fyzice, aby žáka hodina bavila a odnesl si z ní pocit dobře vykonané práce a větší sebevědomí v dané látce.

Cena: 500 - 700 Kč/60 min.

-----

I have a bachelor's degree from Physics and from the Charles University in Prague and a master's degree in Management from Queen’s University in Belfast. While studying physics, I took part in various research projects, such as a two-month internship at the CERN Physical Research Center in Geneva or representing a university at a summer school focused on research in physics of living matter in Strasbourg.

I have been teaching mathematics and physics for 11 years. I help with the preparation for entrance exams for college and grammar school. I also help prepare for college exams. I work with students and pupils to improve grades at school, whether in high school, high school or elementary school, and to deepen understanding of the curriculum.

During the lessons, I try to encourage students to gain an understanding of the basic principles of mathematics and physics through their own efforts and collaborative work, so that the student enjoy the lesson and take away the feeling of well-done work and greater self-confidence in the subject.

Price: 500 - 700 Kč/60 min.