Žaneta H.

Žaneta H.

Odpovídá do 5 hod., na 50% zpráv
50% 5 hod

Žaneta H.

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:
Popis Reference

Popis

Snad každý ve svém životě potká člověka, který ho natolik zaujme, že si jej navždy bude pamatovat – pro jeho vzhled, povahu, skutky, zájmy, neobvyklé chování. Takovým člověkem je v mém životě Petr Haken, můj dlouholetý přítel. Nikdy nezapomenu, jak jsme se poprvé setkali na volejbalovém turnaji. Vešel do tělocvičny a ihned na sebe upoutal pozornost svým charismatickým úsměvem. Petr se narodil v minulém století v Čechách, ale jeho otec je Rus a matka Slovenka. Bojovnost ruského národa a emotivnost Slováků se výrazně projevuje v jeho povaze.

Reference (3)

+ Přidat referenci
Radka P.

Radka P.

Neověřená reference

Dobrý den, v listopadu jsem sem psala referenci na slečnu Elizabeth kdy jsme s ní byly opravdu velice spokojeni. Bohužel slečna nás velmi zklamala. Několikrát zrušila ze dne na den doučování a nyní (měsíc před přijímacími zkouškami kdy bylo domluveno, že dceři pomůže) přestala téměř komunikovat a již se k doučování nemá. Dcera z ní byla velmi nadšená, ale nyní je pro nás velkým zklamáním. Bohužel.

Elena K.

Elena K.

Neověřená reference

Spolehlivá, seriózní, se skvělým přístupem, dcera říká, že vysvětluje velmi dobře a že jí doučování hodně pomáhá.

Radka P.

Radka P.

Neověřená reference

Slečna Elizabeth zatím dceru doučovala jen 1x, ale dcera byla maximálně spokojená a byly z průběhu doučování nadšená. Po odchodu slečny dokonce hodinu řešila jiné matematické úkoly, aby jí to zůstalo v hlavě :-)