Michaela V.

Michaela V.

Odpovídá do 4 hod., na 90% zpráv
90% 4 hod
Popis Reference Blogy

Popis

Co se nám se studenty angličtiny osvědčilo ?
Vítají trpělivost a akceptování jejich tempa. To u nich vede prolomení zábran, získají sebejistotu a především - posun v jazyce .
Žila jsem a studovala v UK a USA , mám pedagogické vzdělání, erudici v obchodní angličtině po 16-ti letech v korporátu, CAE a učím již 9-tým rokem. Zkusme se potkat – rozhodnutí pak bude na vás.
Pracuji jak v Praze, tak v Liberci . A onilne samozřejmě.
Что помогло нам со студентами, изучающими чешский язык? Терпение, поиск новых путей, принятие темпа учеников. Это помогает убрать языковой барьер, они обретают уверенность в себе и прежде всего - сдвиг в изучении языка. Подробнее обо мне:
Имею педагогическое образование, преподаю английский язык 9 лет, чешский язык для иностранцев 2 года. Давай попробуем провести пробное занятие - тогда решение будет за Вами.

Reference (16)

+ Přidat referenci
Veronika U.

Veronika U.

Neověřená reference

Lektorku Míšu si chválím velice. Je vždy perfektně připravená na hodiny,které jsou zábavné a motivují. Oceňuji,že se dokáže přizpůsobit tempu,které vyhovuje studentovi. Step by step vede výuku konkrétního jedince k velkým pokrokům a je průvodcem k překonání sama sebe. Začínala jsem jako věčný začátečník a dnes ,po pár měsících ,se těším bez stresu na dovolenou do zahraničí a jsem v klidu,protože vím,že nebudu ztracená jako mnohokrát v minulosti...DOPORUČUJI.

J B.

J B.

Neověřená reference

U maturity jsem uspěl výborně ! A jak jste mi poradila s tím blokem u mluvení, tak to fungovalo :) Moc vám děkuju za doučování.

Michal T.

Michal T.

Neověřená reference

Paní Míšu bych chtěl doporučit především z toho důvodu, že je schopná si s vámi sednout, prodebatovat vaše konkrétní potřeby a společně vymyslet funkční plán, podle kterého poté následná výuka probíhá. Dále bych chtěl zároveň ocenit její snahu přizpůsobit se a ochotu vrhnout se do vod, které ji nejsou známé. Jak tomu bylo například i u mě při přípravě na zkoušku z odborné angličtiny v oblasti dějin umění. Zkoušku jsem nakonec úspěšně složil.

Michaela V.

Michaela V.

Neověřená reference

Já a moje kolegyně používáme angličtinu v práci celkem často. Ale stále to nebylo ono. Míšu jsme našly cca před 2 lety. Dneska konečně víme, jak ty časy používat, zajímavé jsou třeba různé fráze, idiomy, které pro nás připravuje. Oceňujeme u ní lidský přístup a profesionalitu. Děkujeme :)

Václav Č.

Václav Č.

Neověřená reference

Je mi 44 let a mám menší sluchovou vadu. Proto mi jazyky nikdy nešly. Vymotat se z kruhu věčných začátků mi pomohla až paní Vacková. Děkuji jí tímto za její trpělivost a empatii.

Blogy (2)

Challenge ? No. Opportunity !

Pamatuji si, jak mi před lety můj bývalý šéf - Angličan volal : Mám pro tebe úúúúžasnou příležitost ! Zbystřila jsem a povídám : Aha, tak už to není výzva, ale příležitost ? Zasmál se a začal mi…

Konečně mluvím !

Znáte ten nádherný pocit satisfakce, když jste schopni se domluvit s rodilým mluvčím ? Když blok někde z uprosředbřicha náhle zmizí ? Ráda bych se s vámi podělila o několik postřehů, jak se k…