Vendula K.

Ing. Vendula K.

Odpovídá do 3 hod., na 20% zpráv
20% 3 hod

Vendula K.

Karanténa není překážkou k doučování

  • Doučuje také online
  • Od  350 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 350 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty Zodpovězené otázky

Popis

Jsem absolventkou Molekulární a buněčné biologie a genetiky Univerzity Palackého v Olomouci a také Environmentálního inženýrství na Fakultě Technologické ve Zlíně. Nabízím doučování biologie, chemie, českého jazyka, matematiky, fyziky a angličtiny pro ZŠ, dále českého jazyka pro SŠ a to ve Zlíně, nebo po skypu. Naučím také na přijímací zkoušky, nebo maturitu z ČJ.

Doučování se aktivně věnuji již 10 let. Mám praxi jako lektorka pro doučovací školu a výukovou agenturu. Jsem schopna vysvětlit učivo základní i střední školy. Snažím se látku podávat zábavnou formou, protože i tak lze docílit efektu motivovaného a spokojeného žáka :)

Typy lekcí

Standardní lekce

350 Kč / 55 min.

Reference (5)

+ Přidat referenci
Darina P.

Darina P.

Neověřená reference

Pozitivní a přátelský přístup. Venda je prostě super❤️Moc ráda se s ní učím☺️Takže určitě doporučuji👍🏽

Honza K.

Honza K.

Neověřená reference

Nelze nic jiného než doporučit. Skvělá příprava, přátelský přístup. Pokud je potřeba, opakovaně se vrátí k už probírané látce a vysvětlí ji znovu. Dokáže pružně zareagovat na požadavky ohledně přípravy do školy. V případě nutnosti se lze domluvit i na výuce přes Skype.

Veronika S.

Veronika S.

Neověřená reference

Vendulka je naprosto skvělá lektorka. Pomáhá mi se všemi předměty už více než rok. Nechodím na doučování, ale na přátelské posezení a vždy se na ni těším. Když potřebuji, doučí mě i po skypu. Díky ní nemám strach z těžkých předmětů a zlepšila jsem si známky.

Martin K.

Martin K.

Neověřená reference

Hodiny, které mne obohatí nejen vědomostmi, ale také dobrou náladou. Slečna Vendula se umí přizpůsobit, neztrácí trpělivost a optimismus. Rozhodně doporučuji.

Filip V.

Filip V.

Neověřená reference

Vřele doporučuji. Individuální přístup k potřebám studenta, není problém se na ničem domluvit. Maximální využití doučovacího času, kvalita, přátelské jednání.

Fotky a certifikáty

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Vendula K.

Rozpustnost methanu

Jaká je rozpustnost methanu ve vodě a jak souvisí s teplotou?