Pavla K.

Ing. Pavla K.

Odpovídá do 5 hod., na 80% zpráv
80% 5 hod
Přijímá nové studenty

Pavla K.

Přijímá nové studenty

Vzdělání až na prvním místě

Cena Od 500 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Blogy

Popis

Vlastní učebny Jablonec n. Nisou - Palackého 41. Výuka přizpůsobena potřebám studenta, časová flexibilita výhodou. Možnost fakturace na firmu v případě zájmu.

Absolvovala jsem Ekonomickou fakultu Technické univerzity v Liberci, poté jsem studovala 3 roky doktorské studium z ekonomie. V rámci tohoto studia jsem 3 roky vyučovala mikroekonomii a makroekonomii na VŠ (TUL), absolvovala jsem půlroční studium ve Švýcarsku a dvouleté studium Vysokoškolské pedagogiky. V současné době dokončuji MBA studium v oboru Strategický management na Business Institute.

Doučováním se zabývám od roku 2010. Doučuji makroekonomii a mikroekonomii (příprava na zápočty, dílčí zkoušky a státní závěrečné zkoušky na VŠ - zkušenosti s výukou ekonomie na VŠ) a matematiku (ZŠ, SŠ).
Věnuji se přípravě studentů na přijímací zkoušky na SŠ z matematiky a českého jazyka a přípravě studentů na maturitu z matematiky.
Ráda pomohu s konzultacemi závěrečných VŠ prací zaměřených na ekonomická témata.

Po několika letech výuky na VŠ a soukromého doučování jsem založila v Jablonci nad Nisou vlastní vzdělávací centrum matematicko-ekonomických předmětů MEGIDO, se kterým spolupracuje již několik odborníků.

V rámci vzdělávacího centra organizuji kurzy anglického jazyka, kde studenti konverzují na běžná témata každodenního života - cílem je naučit se reagovat na situace, které Vás mohou potkat na dovolené, v práci, ve škole, atp.

Při výuce přes skype využívám interaktivní obrazovku, kdy vše uvidíte přímo na svém monitoru. Této formy výuky se nemusíte obávat, je velmi spolehlivá, efektivní a z pohodlí domova a zejména pracující studenti tuto formu velmi chválí.

Typy lekcí

Standardní lekce

500 Kč / 55 min.

Reference (40)

+ Přidat referenci
Ani.. P.

Ani.. P.

Neověřená reference

Paní Kubů je opravdu kapacita ve svém oboru. Díky ní jsem pochopila makro a mikro, jelikož má příklady ze života. Velmi pohodová, ikdyž vůbec netušíte, která bije, ochotně znovu vysvětlí :)

Zdenka D.

Zdenka D.

Neověřená reference

Paní Pavla je prostě super, snažila se ve všem vyjít vstříc a napasovat látku přesně dle potřeby mých státnicových otázek. Děkuji za vše a hlavně, že to dopadlo na jedničku s * i díky jejímu vysvětlování.:-)

Odpověď doučovatele:

Děkuji Zdenko, bylo mi potěšením. Přestože času jsme na přípravu moc neměly, tak jsme to zvládly opravdu na jedničku.

Filip V.

Filip V.

Neověřená reference

Paní Kubů je skvělá doučovatelka. Je vstřícná s termíny doučování. Když viděla, že mám problémy během hodin, bez váhání mi pomohla, a výsledky mé mikroekonomie jsou díky výuce paní Kubů mnohonásobně lepší. Vřele doporučuji, aby jste v ni dali svou důvěru a výsledky uvidíte během velmi krátké doby.

Aleksandra S.

Aleksandra S.

Neověřená reference

Ráda bych poděkovala paní Kubů za přípravu na státnice , které teprve budu absolvovat. Opravdu jsem vám velice vděčna za vaší pomoc, a to nejen s vysvětlením učiva ale i za vaši flexibilitu, rady, doporučení a především morální podporu, při přípravě.

Odpověď doučovatele:

Děkuji a budu se těšit na další spolupráci:) Pavla

Aneta B.

Aneta B.

Neověřená reference

Chtěla bych poděkovat za výuku při přípravě na státnice z ekonomie. Díky paní Kubů jsem je úspěšně složila. Když jsem látce nerozuměla v klidu mi to vysvětlila. Oceňuji i časovou flexibilitu a možnost domluvení termínu kdykoliv. Všem mohu jen doporučit. Je to úžasný a trpělivý člověk. :)

Blogy (1)

Také se často ptáte: Proč se mám učit zrovna ekonomii?

Velmi častá otázka mých studentů: K čemu mi sakra budou ty grafy a příklady v běžném životě? A moje odpověď: Konkrétně tyto grafy a příklady k ničemu, ALE ekonomie je věda, která Vás naučí…