Renata O.

Renata O.

Odpovídá do 17 hod., na 100% zpráv
100% 17 hod
Přijímá nové studenty

Renata O.

Přijímá nové studenty

TSP, OSP, ZSV, španělština, angličtina (CAE, FCE)

  • Doučuje také online
  • Od  800 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 800 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Jsem časově flexibilní a preferuji domluvu termínů skrze zprávy. Na vysoké škole mám sudé a liché týdny, které lze velice obtížně do online systému zaznačit. Doučuji pondělí až neděle.
.
Jsem studentka Právnické fakulty Masarykovy univerzity a absolventka jazykového gymnázia s 9 letou zkušeností s výukou dětí i dospělých a nabízím hodiny z řady předmětů.

V současné době se specializuji na přípravu na přijímací zkoušky na VŠ - především OSP, TSP MUNI, SPF UPOL i ZSV. Moje výsledky byly 98.27 percentile na TSP a 95 percentile na OSP. Absolvovala jsem dvě přípravky a spoustu své vlastní přípravy a jsem připravená Vám předat veškeré mé znalosti. Připravila jsem již desítky studentů, z nichž všichni za hodiny pocítili zlepšení, někteří až o 70 percentile. Specializuji se na krátkodobou i dlouhodobou přípravu. Kromě vychytávek a práci s testy, vyrábím i vlastní materiály, které studentům poskytuji a snažím se o individualizovanou přípravu a přesný strategický plán k přípravě na vysněné obory.

V ZSV jsem schopná připravit k maturitě i na specializovaný ZSV test od společnosti SCIO, přípravu vedu formou diskuze i procvičování testových otázek se zaměřením na nejčastěji se opakující a na problematické okruhy studenta.

Vlastním certifikát FCE, CAE a aktuální úroveň angličtiny mám C1/C2. Nabízím hodiny běžné angličtiny, konverzace, výuku gramatiky, přípravu na Cambridge zkoušky FCE a CAE i na jejich jednotlivé části, přípravu na státní i profilní maturitní zkoušky z anglického jazyka, angličtinu vhodnou k cestování, přípravu na pohovory a další. Učím od úplných začátečníků až po pokročilé. Materiály včetně teorie k maturitám a vlastně vyrobených cvičení ráda poskytnu.

Španělštinu ovládám na úrovni B2. V současné době si doplňuji i znalosti právnické zaměření. Učím tedy zde jen začátečníky, mírně pokročilé a zájemce o právní španělštinu.



Typy lekcí

Standardní lekce

800 Kč / 55 min.

Reference (19)

+ Přidat referenci
Barbora S.

Barbora S.

Neověřená reference

Renču stoprocentně doporučuji. Její přátelský avšak profesionální přístup je moc příjemný. Velmi jsem ocenila její trpělivost s mými nedostatky v učivu a po skončení lekcí cítím velký posun kupředu.

Nela V.

Nela V.

Neověřená reference

Renča je moc příjemná slečna, která mi moc pomohla s přípravou na TSP. Má suprově naplánované hodiny, svatou trpělivost a neobyčejnou superschopnost vysvětlit snad každou úlohu. Moc doporučuji :)

Petra Š.

Petra Š.

Neověřená reference

Renču určitě doporučuji. Ocenila jsem především její shovívavý přístup, i přes sebehloupější otázku mi vždy vše vysvětlila bez sebemenšího náznaku výsměchu (a to jsem se někdy cítila fakt hloupě :)) ) V hodinách má svůj systém a mohla jsem se na ni spolehnout s tím, že probereme, co máme a nemusím to hlídat. Děkuji :)

Tereza D.

Tereza D.

Neověřená reference

S Renčou jsem byla moc spokojená, v září když jsem se začínala učit na přijímačky a maturitu, tak jsem nebyla vůbec systemizovaná, nevěděla, kdy vzít materiály a neměla v lásce matiku a za ten půlrok jsme se propracovali k výsledkům a jsem přijatá na 2 právnické fakulty v Čr. S přípravou na OSP a TSP jsem byla spokojená :))

Natálie C.

Natálie C.

Neověřená reference

Renču můžu všem doporučit, má vytvořený velmi pěkný a efektivní systém v lekcích, který člověka motivuje se průběžně připravovat a tím se postupně zlepšovat. Vše dokáže srozumitelně a lidsky vysvětlit. Připravila mě skvěle na OSP a hlavně na TSP a za to jí moc děkuju:)