Lucie K.

Lucie K.

Odpovídá do 3 hod., na 80% zpráv
80% 3 hod
Přijímá nové studenty

Lucie K.

Přijímá nové studenty

Doučování českého jazyka

  • Doučuje také online
  • Od  350 Kč/hod
  • Preferované časy: po obědě, večer
Cena Od 350 Kč/hod
Preferované časy: po obědě, večer
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Nabízím doučování českého jazyka (na ZŠ, SŠ, VŠ). Mám VŠ vzdělání pedagogické (titul Mgr.), obor český jazyk pro ZŠ i pro SŠ, učitelskou praxi ve státním i soukromém školství a v přípravě na přijímací zkoušky z českého jazyka. Připravuji studenty na přijímací zkoušky i na osmileté, šestileté a čtyřleté gymnázium. Cena obsahuje tvorbu materiálů přímo na míru pro daného studenta. Při přípravě na přijímací zkoušky se zaměřuji na vysvětlení a procvičení všech tematických okruhů daných Cermatem a samozřejmě také na vysvětlení a procvičení konkrétních testových otázek. Studentům vysvětlím nejefektivnější strategii při vyplňování testu.
Rodičům podávám zpětnou vazbu ohledně pokroku v přípravě.
Pro více informací mě kontaktujte na luciesg@seznam.cz. Děkuji

Typy lekcí

Standardní lekce

350 Kč / 55 min.

Reference (8)

+ Přidat referenci
Iva K.

Iva K.

Neověřená reference

Paní Lucku mohu jen vřele doporučit. Připravovala syna na přijímací zkoušky na střední školu a věřím, že díky její pečlivé přípravě se synovi podařilo zvládnout didaktický test z Čj. Nebyl žádný problém v domluvě nebo nutnosti extra hodiny. Určitě doporučujeme a ještě jednou děkujeme za veškerou pomoc a osobní přístup !!

Iveta R.

Iveta R.

Neověřená reference

Paní Lucie připravovala mou dceru Lucii na přijímací zkoušky na osmileté gymnázium z českého jazyka. Na výuku byla vždy pečlivě připravená a dcera si zlepšila výsledky i ve škole. Dcera dostávala i úkoly k procvičování mimo lekce. Za nás velká spokojenost a mohu jen doporučit....

Odpověď doučovatele:

Dobrý den, moc děkuji za kladnou referenci. Lucinka je velmi šikovná a chytrá, držím jí palečky, ať se jí daří. Děkuji. S pozdravem Lucie

Olha K.

Olha K.

Neověřená reference

Dobrý den, Lucie připravovala mého syna na přijímací zkoušky na střední školy z českého jazyka. Spolupráce s ní byla skvělá. Připrava syna velmi bavila. Lucie je velmi nápomocná a vstřícná, flexibilní ve svém stylu vyučování a zároveň je její výuka dobře organizovaná. Moc Vám děkuji za výbornou spolupráci a přeji Vám vše nejlepší ve vaší nelehké práci. Doporučuji!!!

Odpověď doučovatele:

Dobrý den, moc Vám děkuji za skvělou referenci. Přeji synovi, ať se mu na škole daří. Je velmi šikovný a chytrý a určitě vše zvládne. Děkuji Vám za skvělou spolupráci. S pozdravem Lucie

Petra C.

Petra C.

Neověřená reference

Paní Lucie připravovala mého syna na přijímací zkoušky na osmileté gymnázium z českého jazyka. Lucie je velmi nápomocná a vstřícná, flexibilní ve svém stylu vyučování a zároveň je její výuka dobře organizovaná. Syn byl u zkoušek úspěšný a nyní studuje na gymnáziu. Za nás tedy mohu doporučit.

Štěpánka S.

Štěpánka S.

Neověřená reference

Dobrý den, Lucie připravovala mého syna na přijímací zkoušky na střední školy z českého jazyka. Spolupráce s ní byla skvělá, přistupovala k synovi dle jeho potřeb a syn přijímačky zvládl a na školu byl přijat. Spolupráci s ní doporučuji, protože je velmi vstřícná a snaží se vyhovět.

Odpověď doučovatele:

Dobrý den, moc Vám děkuji za kladnou referenci a přeji synovi úspěšné studium na střední škole.