Anna T.

Anna T.

Odpovídá do 48 hod., na 80% zpráv
80% 48 hod+
Přijímá nové studenty

Anna T.

Přijímá nové studenty

Doučování angličtiny, francouzštiny studentů a dospělích

Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Reference

Popis

Zdravím, vracím se po delší nepřítomnosti kvůli současné situaci zpět na Doučuji.eu. Nabízím doučování jazyků, zejména konverzace přes skype.:)
Jsem absolventem Vysoké školy ekonomické na fakultě mezinárodních vztahů. Mám ráda jazyky a snažím se v nich zlepšovat.
Mám za sebou přes 8 let kurzů angličtiny v jazykovém studiu Rolino a 5-6 let ve Francouzském institutu v Praze. Z angličtiny mám Certifikát CAE. Nerada však měřím schopnosti certifikáty, angličtinu beru jako svůj druhý mateřský jazyk.
Mám za sebou půl roku zahraničního studia v angličtině v multikulturním prostředí španělsko-katalánské Barcelony. Při studiu jsem pracovala v mezinárodním prostředí, kde se denně využívala angličtina v psané i mluvené komunikaci.

S vyučováním jsem začala ke konci roku 2016.

Reference (4)

+ Přidat referenci
Anna P.

Anna P.

Neověřená reference

Anička je velice milá, ochotná, má pozitivní přístup. Snaží se ve všem vyjít vstříc. Na hodiny se pečlivě připravuje a snaží se pomoct v tom, co člověk potřebuje. Vede konverzaci o běžných věcech, navrhnuje témata ke konverzování, která jsou zajímavá. Střídá gramatiku s mluvením, s články, s různými testy ke zkouškám. Anička je velice příjemná slečna, kterou doporučuji.

Ondřej A.

Ondřej A.

Neověřená reference

Anička mě několik měsíců doučuje francouzštinu, procvičujeme konverzaci i mluvnici. Díky doučování si začínám být v tomto jazyce jistější. Anička dokáže najít v gramatice přesně ta témata, jejichž znalost je důležitá pro běžnou komunikaci, a díky tomu se mi daří ve francouzštině posouvat dál. Navíc lekce s ní nikdy nejsou nudné, protože probíraná témata dokáže obohatit o vlastní zkušenosti a má i slušný přehled o frankofonní kulturní scéně.

Klára K.

Klára K.

Neověřená reference

Aničku jsem si vybrala na procvičování konverzace a mohu jedině doporučit. Je velice milá, ochotná vše vysvětlit a je zábava s ní konverzovat. Vybírá témata, která mě zajímají a tím pádem máme celou hodinu co probírat. Navíc se snaží rozšiřovat slovní zásobu čtením článků.

Anna M.

Anna M.

Neověřená reference

Anička mě připravuje na zkoušku z angličtiny úrovně B2. Oceňuji zejména její pozitivní přístup, nic není problém, na všem se dá domluvit. Sežene materiály k procvičování daného jevu, vše vysvětlí. Vědoma si skutečnosti, že konverzace je v případě výuky jazyka základ, střídá gramatická cvičení s mluvením. Snaží se mluvit o tématech, která jsou nám oběma blízká - nejde tedy o jakousi simulaci konverzace, ale primárně o to, naučit se funkčně sdělit skutečně vše, co chci říct. Aničku určitě doporučuji.