Irena F. Ověřená identita

Irena F.

Odpovídá do 1 hod., na 40% zpráv
40% 1 hod
Ověřená identita
Přijímá nové studenty

Irena F.

Přijímá nové studenty

Naučím Vás francouzsky s úsměvem a bez zbytečného stresu - Unhošť a okolí a ONLINE

Cena Od 450 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

Zdravím,

Doučuji francouzštinu všech úrovní, včetně konverzace osobně v rámci Unhoště a okolí, včetně Kladna, také online. Mohu za Vámi dojet nebo Vás mohu vyučovat v mé učebně v Unhošti. Upřednostňuji výuku v klidném prostředí, nevyučuji v kavárnách.

Každému studentovi připravuji lekci na míru, podle jeho dovedností a potřeb.

Jsem držitelem mezinárodního diplomu z francouzštiny, úroveň C1 - rodilý mluvčí, vystaveného Francouzským Institutem. Ale především jsem milovník tohoto jazyka a ráda Vám pomůžu si jej oblíbit také. Francouzština pro mě není mrtvou dovedností, ale žitou zkušeností. Dva roky jsem žila na Mauriciu, kde byla mým výhradním komunikačním nástrojem, předtím jsem ji vypilovávala ve Francii.

Abyste si osvojili jazyk podle svých představ, je třeba k němu nejdříve získat vztah....

Typy lekcí

Standardní lekce

450 Kč / 55 min.

Reference (2)

+ Přidat referenci
Hana K.

Hana K.

Neověřená reference

Fantasticka ucitelka. Za dcerou jezdila osobne domu a pro dceru se stala francouzstina oblibena. Uz neni pri testech ve skolech nervozni. Vse pochopila. Nejlepsi doporuceni!

Ondřej S.

Ondřej S.

Neověřená reference

Jako samouk s Duolingem jsem se dostal přes společné známé k výuce u Ireny. Plynule jsme navázali na moje základy z Duolinga. Díky její trpělivosti, schopnosti pružně připravit kurz dle vašich potřeb a aktuálních znalostí, je výuka velmi příjemná a efektivní. Vlastní učebna a formát, jeden žák, jeden učitel mi zajistil rychlé posuny v dovednosti konverzace. Spolupráci mohu vřele doporučit. Pokud uvažujete o investici do vzdělání a seberozvoje, zde se setkáte s profesionalitou a efektivní investicí vašeho času.

Fotky a certifikáty