Barbora S.

Barbora S.

Odpovídá do 12 hod., na 30% zpráv
30% 12 hod

Barbora S.

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:

Popis

Vítejte na mém profilu!
Již od středoškolských let jsem doučovala spolužáky, kamarády i rodinu. Nejvíce jsem se zaměřovala na přípravu k maturitní zkoušce a rozvíjení znalostí na této a vyšší úrovni (cca B1-B2). Disponuji Cambridge certifikací na úrovni C1 (CAE), což je tedy i má úroveň AJ. Láska k angličtině me dovedla i ke studiu VŠ v zahraničí, kde jsem dnes a denně komunikovala v AJ s rodilými mluvčími i cizinci, což mi poskytlo nový vhled do jazyka.
Mám nejvíce zkušeností se studenty ve věku cca 17 - 20, ale měla jsem možnost doučovat i dospělého (věčného začátečníka), popř. i pětiletá dvojčata. Ráda upravuji výuku na míru podle úrovně studenta, ale také dle preferovaného stylu výuky (více konverzace, více gramatiky apod.). V posledních letech jsem také pracovala ve firmě, která doučovala jako metodik, tudíž jsem pomáhala lektorům upravovat výuku k jejich, ale především studentově spokojenosti.
Věřím, že i když zrovna necílíte na úroveň rodilého mluvčího, klíčem je dobrá komunikace a jistá struktura v látce, kterou se musíme společně prokousat :).