Lea D.

Bc. Lea D.

Odpovídá do 48 hod., na 40% zpráv
40% 48 hod+

Lea D.

Speciální přístup k Vašemu dítěti

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Reference

Popis

Jsem absolventkou pedagogického lycea, Bc. psychologie a v současnosti studuji speciální pedagogiku. Mám bohatou pedagogickou praxi (MŠ, ZŠ, ZŠ speciální a praktická, tábory apod)
V současné době pracuji jako asistent pedagoga v MŠ a ve volném čase doučuji několik dětí. Doučuji i děti cizinců. Pro každé dítě se snažím najít ten nejvhodnější způsob výuky. Hodinu stavím na míru. Učím je efektivní a hravou formou. Nezaleknu se ani jejich specifických problémů. Mám na starosti několik dětí se specifickými poruchami učení a chování, několik let zkušeností s dětmi s PAS.
Řídím se heslem, že každé dítě má šanci a právo na úspěch!

V současné době doučuji i přes internet pomocí různých online platforem. Potřebuje Vaše dítě vysvětlit látku, zkontrolovat domácí úkoly? Ráda mu pomohu!

Reference (9)

+ Přidat referenci
Tamara J.

Tamara J.

Neověřená reference

Slečna Lea je moc milá, trpělivá a učit umí zábavnou a nevšední formou. Dříve se věnovala i našim dětem s dyslexií a poruchou autistického spektra. Díky svým zkušenostem si k nim rychle našla cestu. Teď jsme ji opět oslovili o žádost s výukou a opět nám dost pomohla.

Zuzana C.

Zuzana C.

Neověřená reference

Slečnu Leu Bicanovou doporučuji, je spolehlivá a na hodiny vždy připravená. Je milá, dceři učivo srozumitelně vysvětlí. Doučování dceři bylo přínosem.

Ivana Č.

Ivana Č.

Neověřená reference

Leu určitě doporučuji,jsem velmi ráda,že dceru doučuje právě ona.Dcera se na ni pokaždé těší,dceři velmi pomáhá nejen v Aj,ale celkově,zvedá jí sebevědomí,zbavuje strachu z neúspěchů.Mají spolu i hodně společných témat,která Lea dokáže krásně zakomponovat do doučování.Sama se na ni vždy těším a jsem moc ráda,že to s námi "potáhne" dál a nebojí se a má chuť jít do nového,"neznámého".

Ivana Č.

Ivana Č.

Neověřená reference

Lea je pro naši dceru nejlepší doučovatelka,jakou můžeme mít.Je pro ni obrovským přínosem nejen v Aj,ale celkově po všech stránkách,dceru podporuje,zvedá jí sebevědomí,zbavuje obav.Dcera ji má velmi ráda,těší se na ni a chtěla by jí vždy toho tolik říct.Leu zajímá dítě celkově,nejen předmět,ve kterém doučuje.Opravdu je vidět jak hezký vztah má k dětem.Sama se na ni pokaždé těším :-) Určitě Leu doporučuji.Jsem moc ráda,že to spolu "potáhneme" dál a má chuť jít s námi do nového a neznámého :-)

Sylva S.

Sylva S.

Neověřená reference

Slečna Lea je velmi sympatická. Dcera je nadšená a poprvé jsem od ní slyšela, že jí učení baví.. Ještě počkáme na výsledky doučování, ale věřím že se brzy dostaví.